A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

DUBAI - ABU DHABI - ZANZIBÁR

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

3 ÉJ DUBAI + 7 ÉJ TENGERPARTI ÜDÜLÉS

Citymay Bur Dubai *** + Voi Kiwengwa Resort***+

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐ A HELYSZÍNEN

Időtartam: 12 nap/10 éj
Utazás: Emirates menetrend szerinti járatával
Ellátás: Dubaiban reggeli, Zanibáron all inclusive

1. nap: Délután utazás Budapestről, érkezés az éjszakai órákban. Találkozás a magyar nyelvű idegenvezetővel, majd transzfer a válaszott szállodába.

2. nap: Reggeli után fakultatív programlehetőségek: Félnapos városnézés:88 USD A városnézés során bejárjuk Dubajt, ellátogatunk a híres épületekhez és városrészekbe. Több helyen megállunk sétálni vagy fotózni. Idegenvezetőink a történelem ismertetésén túl sokat mesélnek a helyi hagyományokról, kultúráról illetve sok hasznos gyakorlati információval szolgálnak a mindennapokról. Megállóhelyek, ahol lehetőség van fotózni és egy kicsit sétálni:-Dubai Marina Walk -Pálma sziget, Atlantis The Palm-Madinat Jumeirah -Burj Al Arab -Jumeirah Mecset-Creek partja és a régi városrész -Dubai Mall (a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, itt van a Burj Khalifa bejárata és a Dubai Fountain sivatagi szafari BBQ vacsorával: 80USD Egy félnapos délutáni sivatagi kaland, ahol a vendégek Land Cruiserrel autóznak a dűnék között, majd egy sivatagi táborba érkeznek, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni, naplementét fotózni és homokdűnék között sétálni. Az estét egy hagyományos arab BBQ büfévacsora zárja és egy rövid hastáncos és dervis bemutató. A csomag az alábbi programokat tartalmazza:-Dűnézés a Land Cruiserrel-Tevegelés, sólyommal fotózás -Hennafestés, helyi ruhák felpróbálása -Vizipipa, kávé, datolya, üdítőiitalok -Arab BBQ büfévacsora -Dervis s hastáncos bemutató Természetesen a Land Cruiser a szálloda elött várja a vendégeket 15:30-15:45 között, ahova 21:30 körül térnek vissza ugyanazzal a kocsival és sofőrrel.

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív Abu-Dabhi túra: 130USD A kirándulás során megmutatjuk az Egyesült Arab Emirségek fővárosának híres épületeit és helyeit.-Sheikh Zayed Nagymecset: a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, lélegzetelállító ls kihagyhatatlan élmény- Emirates Palace: Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely egy  csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel, itt vendégeink egy aranyporos kávéra vagy süteményre -Abu Dhabi Corniche: a város híres tengerparti sétánya a Corniche-öböl partján -Marina Mall – ebédelési lehetőség (a kirándulás ára az étkezést nem tartalmazza) -Saadiyat sziget -ez lesz a kultúrális központ, megálló a Manarat Al Saadiyat látogatóközpontban -Yas-sziget, megálló a a Forma 1 pálya mellett, a Yas Viceroy szállodánál 

4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd utazás Zanzibárra.Érkezéskor találkozás a magyar idegenvezetővel és transzfer a választott szállodába.

5.-10. nap: Tengerparti pihenés

10. nap: Visszautazás Budapestre az esti órákban.

11. nap:
Érkezés Budapestre a déli órákban.


Citymax Hotel Bur Dubai ***

A modern, kényelmes szálloda a Bur Dubai városrészben található, néhány percre a Deira negyedtől és a Sheikh Zayed Road-tól, a repülőtértől kb. 13 km-re. Naponta buszjárat (térítés ellenében) közlekedik a Jumeirah Beach Park nyilvános strandra és a Dubai Mall bevásárlóközpontba. A város ismert, fontos épületei a közelben találhatóak (pl. Burj Khalifa, Dubai Múzeum, World Trade Center, stb.). 

Szolgáltatások:

Éttermek, bár, kávézó, medence, fitness terem és üzletek várják a vendégeket.

Szobák
:

691 szobával rendelkezik. Standard szoba felszereltsége: kb. 20 m2 alapterületű, modern berendezéssel, tusoló/WC, hajszárító, rádió, síkképernyős TV, telefon, internetcsatlakozó (térítés ell.), mini hűtő, tea/kávéfőző, légkondicionáló tartozik a berendezéséhez.

Ellátás: reggeli.



VOI Kiwengwa Hotel****


A szálloda a finom, fehérhomokos Kiwengwa strandon található, a repülőtértől 43 km-re, Stone Town központjától 40 km-re.

Szolgáltatások

Éttermek, bárok, üzletek, medence (napozóágyak és napernyők ingyenesek), orvosi ügyelet, pénzváltó.
Sport és szórakozás: nagyméretű medence, tenisz, íjászat, röplabda, asztali tenisz, kerékpár-kölcsönzés, szörf, vitorlázás, kajak, búvárkodás, TV-szoba, játékterem, disco élőzenével, félóránként kezdődő különböző animációs programok.

Szobák
A barátságosan berendezett szobák fürdőszobával (zuhanyzó/WC), egyénileg szabályozható klímaberendezéssel, hűtővel, telefonnal, fizetős széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.

Ellátás

All inclusive. Svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora. A vacsora  ala carte ellátással is igényelhető (tenger gyümölcsei és grill-specialitások felár ellenében kérhetők). Snack 10.00-18.30 óra között, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása 10-24 óra között.

Vélemény


Annak, aki a legszebb környezetben, aktívan szeretné eltölteni szabadságát magas színvonalú szolgáltatásokkal.

Az ár minden járulékos költséget tartalmaz, kivéve Tanzániában, a helyszínen fizetendő a belépési (50 USD/fő) illetéket, biztosításokat.

A tanzániai határon a sárgaláz elleni oltást igazoló „sárga könyvet” kérhetik. Kérjük, vigyék magukkal!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Hasonló ajánlatok