A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

DUBAI - ABU DABHI - ZANZIBÁR

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

3 ÉJ DUBAI + 7 ÉJ TENGERPARTI ÜDÜLÉS

Hyatt Place Al Riga ****+ Royal Zanzibár Beach Resort****

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐ A HELYSZÍNEN


Időtartam: 12 nap/10 éj
Utazás: Emirates menetrend szerinti járatával
Ellátás: Dubaiban reggeli, Zanibáron all inclusive

1. nap: Délután utazás Budapestről, érkezés az éjszakai órákban. Találkozás a magyar nyelvű idegenvezetővel, majd transzfer a választott szállodába.

2. nap: Reggeli után fakultatív programlehetőségek: Félnapos városnézés:88 USD A városnézés során bejárjuk Dubajt, ellátogatunk a híres épületekhez és városrészekbe. Több helyen megállunk sétálni vagy fotózni. Idegenvezetőink a történelem ismertetésén túl sokat mesélnek a helyi hagyományokról, kultúráról illetve sok hasznos gyakorlati információval szolgálnak a mindennapokról. Megállóhelyek, ahol lehetőség van fotózni és egy kicsit sétálni:-Dubai Marina Walk -Pálma sziget, Atlantis The Palm-Madinat Jumeirah -Burj Al Arab -Jumeirah Mecset-Creek partja és a régi városrész -Dubai Mall (a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, itt van a Burj Khalifa bejárata és a Dubai Fountain sivatagi szafari BBQ vacsorával: 80USD Egy félnapos délutáni sivatagi kaland, ahol a vendégek Land Cruiserrel autóznak a dűnék között, majd egy sivatagi táborba érkeznek, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni, naplementét fotózni és homokdűnék között sétálni. Az estét egy hagyományos arab BBQ büfévacsora zárja és egy rövid hastáncos és dervis bemutató. A csomag az alábbi programokat tartalmazza:-Dűnézés a Land Cruiserrel-Tevegelés, sólyommal fotózás -Hennafestés, helyi ruhák felpróbálása -Vizipipa, kávé, datolya, üdítőiitalok -Arab BBQ büfévacsora -Dervis s hastáncos bemutató Természetesen a Land Cruiser a szálloda elött várja a vendégeket 15:30-15:45 között, ahova 21:30 körül térnek vissza ugyanazzal a kocsival és sofőrrel.

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív Abu-Dabhi túra: 130USD A kirándulás során megmutatjuk az Egyesült Arab Emirségek fővárosának híres épületeit és helyeit.-Sheikh Zayed Nagymecset: a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, lélegzetelállító ls kihagyhatatlan élmény- Emirates Palace: Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely egy  csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel, itt vendégeink egy aranyporos kávéra vagy süteményre -Abu Dhabi Corniche: a város híres tengerparti sétánya a Corniche-öböl partján -Marina Mall – ebédelési lehetőség (a kirándulás ára az étkezést nem tartalmazza) -Saadiyat sziget -ez lesz a kultúrális központ, megálló a Manarat Al Saadiyat látogatóközpontban -Yas-sziget, megálló a a Forma 1 pálya mellett, a Yas Viceroy szállodánál 

4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd utazás Zanzibárra.Érkezéskor találkozás a magyar idegenvezetővel és transzfer a választott szállodába.

5.-10. nap: Tengerparti pihenés

10. nap: Visszautazás Budapestre az esti órákban.

11. nap:
Érkezés Budapestre a déli órákban.

Hyatt Place Dubai Al Rigga****

A kiváló elhelyezkedésű szállás a Deira negyed szívében található, Dubai nemzetközi repülőtere autóval 10 perc.A Hyatt Place Dubai/Al Rigga mindössze 15 perc autóval az Al Mamzar strandtól.  A szállodától rövid autózással elérhetők az Al Ghurair és a Deira City Center bevásárlóközpontok. Igény esetén repülőtéri transzfer is rendelkezésre áll. A vendégek feltöltődhetnek a 24 órás StayFit edzőteremben, mely a legmodernebb kardio berendezésekkel és érintőképernyős LCD-kkel rendelkezik, vagy lazíthatnak a kültéri medencében és a süllyesztett medencebárban.

Szolgáltatások


A szálloda mindenhol elérhető, ingyenes Wi-Fi-vel, szabadtéri medencével és 2 étteremmel várja vendégeit. További szolgáltatásai közé tartozik: szobaszerviz, autókölcsönző, 24 órás recepció, pénzváltó, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, VIP szobalétesítmények.

Szobák


A Hyatt Place Dubai szobáihoz modern és barátságos dekoráció tartozik. Mindegyik felszerelt síkképernyős TV-vel, minibárral és vízforralóval. Néhány a medencére néz. A fürdőszoba zuhanyzóval és ingyenes pipereszettel is rendelkezik.

Ellátás


Reggeli


Royal Zanzibár*****


A Royal Zanzibar Beach Resort Zanzibár északi oldalán, a Nungwi parton található, kb. 50 percre a repülőtértől. A látványos kialakítású szálloda a hagyományos zanzibári formákat modern berendezési és építészeti divatokkal ötvözi. A szálloda 35 holdnyi területen, Zanzibár legszebb tengerpartján fekszik, melyet gyönyörű kertek, és végeláthatatlan pálmaerdők szegélyeznek.

Szolgáltatások
3 ajándéküzlet, 4 medence, 4 bár, 3 étterem, pénzváltó, konditerem, orvosi ügyelet,  szépségszalon, teniszpálya, napozóágy, felszerelt konferenciaközpont. A vacsora után élő zenés műsor és tradicionális táncos előadás részesei lehetünk. Sport és szórakozás: fitnesz, kajak, asztalitenisz, röplabda, vízi gimnasztika, katamarán, szörf és tenisz. A szállodának óriási úszómedence komplexuma van, melyből az egyik a legnagyobb a szigeten.

Szobák

A szálloda 100 szobával rendelkezik. A Superior szobák 78 m2 alapterületűek, 2 db Queen vagy 1 db King méretű ágy található bennük. A szobák TV-vel, hajszárítóval, kávéfőzővel, telefonnal, széffel és fürdőszobával (zuhanyzó,WC,fürdőkád, bidé), légkondicionálóval, minibárral felszereltek.

Ellátás
All Inclusive. Teljes panzió (minden étkezés büfé-rendszerben). Kávé és tea 10.30 és 17.30 óra között a lobbiban, szendvics és sütemény a COCO bárban 16.00 és 17.30 között, snack ételek 10.30 és 17.30 óra között a Snack bárban, kimért sör és bor, víz, valamint egyéb helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 23.00 között (a SAMAKI bár kivételével) térítésmentesen fogyaszthatók.

Az ár minden járulékos költséget tartalmaz, kivéve Tanzániában, a helyszínen fizetendő a belépési (50 USD/fő) illetéket, biztosításokat.

A tanzániai határon a sárgaláz elleni oltást igazoló „sárga könyvet” kérhetik. Kérjük, vigyék magukkal!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Hasonló ajánlatok