A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Körutazás Brazil hangulatban, pihenéssel Búzios tengerpartján

Brazília, Körutazás Brazíliában, Körutazás Brazíliában
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY
Foglaljon 40 000 Ft kedvezménnyel december 15-ig!


CSOPORTOS KÖRUTAZÁS TENGERPARTI PIHENÉSSEL

Egy csokorba gyűjtöttük Dél-Amerika legnagyobb országának legfontosabb látnivalóit, barangoljanak hát velünk vízesések, koloniális kisvárosok, trópusi szigetek között és az utánozhatatlan Rióban!

Dátum:
2018. február 17-március 3.
Időtartam:
15 nap/12 éj
Utazás: Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Odaúton kb. 14 óra, visszaúton kb. 13 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban
Ellátás: 12 reggeli, 1 ebéd
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

 
Programleírás


1. nap: utazás Sao Paulóba
Elutazás Budapestről a délutáni órákban frankfurti átszállással Sao Paulóba, éjszaka a repülőn.

2. nap: Sao Paulo
Kora reggel érkezünk Sao Paulóba, reggeli egy helyi étteremben, majd rövid panoráma városnézés során ismerkedhetünk meg a város legfontosabb látnivalóival. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás az Iguazúvízeséshez. Szállás Foz do Iguacu-ban (3 éj).

3. nap: Iguazú-vízesés
Látogatás az Iguazú-vízesés argentin oldalán, a sétánk során a vízeséseket az alsó és a felső sétautakról is megcsodálhatjuk. A könnyű túra az esőerdőben, orchideák, broméliák között, kisebb vízesések közelében vezet az U alakban lezúduló Garganta de Diablo (Ördögtorok) vízeséshez.

4. nap: Iguazú-vízesés
A mai napon a vízesés brazil oldalára látogatunk, ahol bár a vízesések kisebb része található, de innen csodálhatjuk meg az argentin oldal vízeséseinek fantasztikus látványát. Később a híres Itaipu gáthoz utazunk, ami a világ legnagyobb vízierőműve.

5. nap: utazás Paratyba
Reggel visszarepülünk Sao Paulóba, majd buszba szállunk és kb. 4 órás transzferrel érjük el Paratyt. Sűrű dzsungellel borított hegyek előterében, mesés tengerpartok között fekszik Paraty, Brazília egyik legjobb állapotban fennmaradt koloniális városa. Délután séta a macskaköves utcákon a 16. századi épületek között, látogatás a Capela de Santa Rita és a Capela de Nossa Senhora barokk templomoknál. Szállás Paraty-ban (2 éj).

6. nap: Paraty
Egész napos hajókirándulás a Paraty közelében fekvő trópusi szigetekre és tengerpartokra. A nap folyamán lehetőség nyílik majd snorkelezni a kristálytiszta vízben és egy finom ebédet is elfogyaszthatunk majd.

7. nap: utazás Rio de Janeiróba
A délelőttöt még Paratyban töltjük, dél körül pedig továbbutazunk Brazília legismertebb városába, Rio de Janeiróba. Délután szabad program, pihenés a Copacabana legendás tengerpartján. Szállás Rio de Janeiróban (3 éj).

8. nap: Rio de Janeiro
Reggeli után kirándulás a Corcovado-hegyre a Megváltó Krisztus szobrához, ami a világ egyik legismertebb és legtöbbet látogatott emlékműve. Kedvező időjárás esetén lélegzetelállító kilátás tárul elénk innen a városra és a környező híres tengerpartokra. Panoráma városnézés a belvárosban, majd a domboldalon fekvő, hangulatos Santa Teresa városrészbe látogatunk. A bohém, művészek által kedvelt negyed máig megőrizte kisvárosias hangulatát, a 19. századi paloták között pedig még jár Rio utolsó villamosa.

9. nap: Rio de Janeiro
Délelőtti kirándulásunk során megismerkedhetünk Rio faveláinak, vagyis szegénynegyedeinek világával, ahol a város lakosságának közel harmada él. Megcsodálhatjuk a domboldalakra épült városrészből nyíló csodás kilátást és sétát teszünk az apró sikátorokban, miközben a helyi közösség mindennapjaival, életkörülményeivel ismerkedünk. Délután kabinos felvonóval utazunk a Guanabaraöböl közepén fekvő Cukorsüveg-hegyre, ahonnan ismét elénk tárul a világ egyik legszebb városának felejthetetlen panorámája.

10. nap: utazás Búzios tengerpartjára
Reggeli után búcsút veszünk Riótól és a közeli Búziosba utazunk. Hivatalos nevén Armacao dos Búzios nyaralóhelye Riótól kb. 3 órányira fekszik egy apró félszigeten, amit nem kevesebb, mint 17 mesés homokos strand határol. Az álmos halászfalu felfedezése Brigitte Bardot és brazil barátja nevéhez fűződik, ma már ez a brazilok egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A hangulatos belvárost apró butikok, éttermek, bárok színesítik, a macskaköves utcák pedig a francia St. Tropez-t idézik. Szállás Búziosban (4 éj).

11-13. nap: Búzios
Szabad program, pihenés a tengerparton vagy a szálloda medencéjénél.

14. nap: elutazás Frankfurtba
Délelőtt szabad program, majd transzfer Rio repülőterére, este hazautazás frankfurti átszállással.

15. nap: érkezés Budapestre
A kora délutáni órákban hazaérkezés Budapestre.

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 12 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 169 000 Ft/fő, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, borravalók.

Hasonló ajánlatok