A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Tengerparti nyaralás Tioman trópusi szigetén, Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással 2023

Malajzia, Tiomán-sziget, Tioman
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Felszabadult 1 hely! 

 

Vakációzzanak Malajzia mesés tengerpartjain – Tioman trópusi szigete ideális időjárással várja nyáron a látogatókat! Belekóstolhatnak Délkelet-Ázsia nagyvárosainak, Kuala Lumpurnak és Szingapúrnak a nyüzsgésébe és felfedezhetik a hangulatos Malacca történelmi emlékeit is!

Dátum 2023. augusztus 11-22.
Időtartam 12 nap/9 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 13 óra
Elhelyezés 4 * szállodákban
Ellátás reggeli 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

 

Tengerparti pihenés Tioman trópusi szigetén, Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Kuala Lumpurba

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban egy átszállással Kuala Lumpurba, éjszaka a repülőn. Érkezés Kuala Lumpur repülőterére reggel, majd transzfer a szállodába. Délután szabad program, kipihenhetik az utazás fáradalmait, kikapcsolódhatnak a szálloda medencéjénél vagy sétát tehetnek idegenvezetőnkkel a szálloda környékén, belekóstolhatnak a város nyüzsgésébe. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

 

3. nap: Kuala Lumpur

Ma az új és a régi Kuala Lumpur szépségeinek felfedezésére indulunk: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatást teszünk a Petronas ikertornyoknál, majd a híres hindu templomoknál is, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. A városnézés után szabad program Kuala Lumpurban.

 

4. nap: Malacca

Búcsút veszünk Kuala Lumpurtól és Malaccába utazunk, délután városnézés a hangulatos városban. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. Szállás Malaccában (1 éj).

 

5. nap: utazás Tioman szigetére

Reggel utazás busszal Malajzia keleti partvidékére (kb. 5 óra). Mersingben kompra szállunk és Tioman trópusi szigetére hajózunk. A sűrű dzsungellel borított idilli szigetet mesés tengerpartok és korallzátonyok övezik, ideális helyszín a tengerparti pihenésre, a búvárkodásra, snorkelezésre, de akár túrákat is tehetünk a sziget vízeséseihez. Transzfer a tengerparti szállodába, a szobák elfoglalása, majd szabad program. Szállás Tioman szigetén (5 éj).

 

6-9. nap: Tioman szigete

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. 

 

10. nap: utazás Szingapúrba

Reggel visszautazunk komppal Mersingbe, majd busszal utazunk tovább Szingapúrba. Délután a modern városállam felfedezésére indulunk: látogatás Szingapúr jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a fantasztikus Nemzeti Orchidea Kertben, majd hajókirándulást teszünk a Szingapúr-folyón, amely során megcsodálhatják a kivilágított város fényeit! Szállás Szingapúrban (1 éj).

 

11-12.nap: Szingapúr, érkezés Budapestre

Délelőtt szabad program, lehetőség pihenésre vagy egy kis bevásárlásra, majd délután folytatjuk Szingapúr felfedezését. Látogatás a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál majd sétát teszünk a Little India városrészben. Késő délután továbbindulunk, hogy felfedezzük a Gardens by the Bay izgalmas világát, megismerkedhetünk 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatunk függőhidakon az esőerdők dzsungele fölött és megcsodálhatjuk, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével. Este transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrból az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           859 900               2                       1 719 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                             185 000                2                          370 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                        2 089 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 185 000 Ft/fő, szállás 9 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

  • egyágyas felár: 320 000 Ft/fő
  • felnőtt pótágyon kedvezmény: 40 000 Ft/fő
  • gyermek pótágyon kedvezmény: 80 000 Ft/fő
  • all inclusive ellátás felára a Berjaya Tioman szállodában (5 éj): 99 900 Ft/fő
      Az all inclusive csomag tartalmazza: napi reggeli, ebéd, vacsora, délutáni snackek, válogatott alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-től 22:00 óráig (házi folyóbor, sörök, üdítőitalok, gyümölcslevek, koktélok, röviditalok) és egy hajókirándulás snorkelezéssel Renggis szigetnél.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok