A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Párizs, a fények városa

Franciaország, Ile-de-France, Párizs
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Feltehetjük a kérdést: mit veszítene az emberiség, ha Párizs hangja egyetlen napra elnémulna? Senki sem tudja elképzelni, hogy milyen is lenne a világ Párizs, álmaink és vágyaink városa nélkül. Életünkben legalább egyszer látnunk kell ezt a ragyogó, szépségéből mindenkinek bőkezűen osztogató várost, a legendás öröklétű „Fény Városát”. Ez a város sohasem fukarkodott, ha történelmi hírnevének megörökítéséről volt szó. Engedjük hát, hogy elbűvöljön és átöleljen minket áradó szépségével.

 

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Hegyeshalom – Németország (Fekete-erdő)
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Németországba (Fekete-erdő), a tranzitszállásra az esti órákban. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap: Strasburg – Reims – Párizs
Reggeli után utazás a francia fővárosba. Útközben rövid megállót tartunk Reims-ben  (Székesegyház megtekintése). Érkezés Párizsba a délutáni órákban. Szállás elfoglalása (4 éj). Vacsora után éjszakai városnézésre indulunk. Az esti program keretében meglátogatjuk a város fölé magasodó Sacre Coeur Bazilikát, majd sétát teszünk a Montmartre-on.

3. nap: Párizs
Reggeli után egész napos városnézés a „Fények Városában” autóbusszal és gyalogosan, idegenvezetéssel (Eiffel-torony, Notre Dame, Concorde tér, Champs Elysées, Diadalív stb.)
Fakultatív: egy romantikus esti hajókirándulásra invitáljuk Önöket a Szajnán, ahonnan a kivilágított nevezetességekben gyönyörködhetünk.

4. nap: Párizs – Versailles /Fakultatív program: Disneyland/
Reggeli után folytatjuk városnézésünket: meglátogatjuk Napóleon síremlékét az Invalidusok Dómjában, majd fakultatív múzeumlátogatás (Musée d’Orsay impresszionista gyűjteménye, Rodin Múzeum). Ezt követően szabadprogram, vásárlási lehetőség. Délután utazás Versailles-ba, a Napkirály palotájába, ahol lehetőség nyílik a történelemből már jól ismert Trianon-paloták meglátogatására is. Vacsora után séta  a  Latin negyedben. Egyéb fakultatív lehetőség: egésznapos Euro-Disney látogatás, egyénileg.

5. nap: Párizs – Loire-völgye
Szabad program Párizsban.
Fakultatív program: Egész napos kirándulást teszünk Loire-völgybe. Ellátogatunk Blois-ba, majd az egyik legszebb kastély, a Chenonceaux-i vízikastély és parkjának megtekintése következik, végül a Chambord-i kastélyt látogatjuk meg (kívülről).
A fakultatív program ára : 9.500 Ft + belépők.

6. nap: Párizs – német tranzitszállás

Reggeli után a Defense negyedben a modern építészet sajátos remekeiben gyönyörködhetünk. Délután indulás haza, szállás  Németországban (1 éj).

7. nap: Hegyeshalom – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után hazautazás. Érkezés Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.



Utazás : légkondicionált autóbusszal

ELLÁTÁS: reggeli

SZÁLLÁS:
- 2 éjszaka tranzitszállás Németországban
- 4 éjszaka Párizs külvárosában szállodában, 2 ágyas tusoló/WC-s szobában.

VACSORA: (6   vacsora) 33.800   Ft

Belépők és járulékos költségek ára: kb 120 €

Minimum létszám: 35 fő.

EGYÁGYAS FELÁR:  8.500 Ft/Fő/nap

Ingyenes fel- és leszállási helyek: Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest

Hasonló ajánlatok