A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Horvátország - Isztria: Plitvicei tavak, Krk-sziget

Horvátország, Plitvicei-tavak, Plitvice
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Horvátország festői kis ország, amelyet mérhetetlen gazdagsággal áldott meg a természet. Öblökkel tagolt tengerpartok, több mint ezer sziget, napfényes strandok, magas hegyek, szilaj hegyi folyók ejtik a turistákat újra és újra ámulatba. A l Magyarországnyi területen 7 nemzeti park van, de szinte bárhova megyünk, mindenhol az áttetsző tenger, az érintetlen dús növényzet vagy az ember által lakatlan, kopár mészkőhegyek fogadnak minket.

Utazás : légkondicionált autóbusszal
ELLÁTÁS: reggeli
SZÁLLÁS: 4 éjszaka horvát besorolásnak megfelelő *** szállodában,
kétágyas tusoló/WC-s szobában.

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Letenye – Opatija
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a hajnali órákban. Utazás Letenyén keresztül az Isztriai-félszigetre, Opatijába. Az opatijai riviéra több mint 40 km hosszúságban húzódik a Kvarner-öböl partján. A város Abbázia néven a monarchia idejében honfitársainknak is kedvenc üdülőhelye volt. Egyedülálló mikroklímája miatt egész évben balzsamosan langyos itt a levegő és örökzöld a növényzet. Szállás mind a 4 éjszaka Opatija környékén.

2. nap: Kirándulás az Isztriai-félszigeten: Pula – Rovinj – Porecs – Limski fjord

Reggeli után egész napos kirándulást teszünk az Isztriai-félszigeten. Első állomásunk Pula, melynek minden kövén a római örökség érződik.  Az amfiteátrum megtekintése után továbbutazunk Rovinjba. A hangulatos óvárosban megtekintjük a Szent Euphemia  templomot, melynek velencei mintára készült harangtornya uralja a város látképét. Porecs felé folytatjuk utunkat (útközben rövid megálló a Limski fjordnál). Séta a hangulatos óvárosban, majd este visszaérkezés, a szálláshelyre.

3. nap: Plitvicei Nemzeti Park
Egész napos pihenés, fürdőzési lehetőség a tengerparton.
Fakultatív program: Ezen a napon a Plitvicei-tavak csodálatos vidékére utazunk. Nevezhetjük smaragdzöldnek vagy türkízzöldnek a Plitvicei-tavak vizét, tény és való, hogy a 16, sűrű erdővel benőtt tó füzére döbbenetesen szép. A védett nemzeti park 1979-től a Világörökség része.
Barangolás gyalog, kisbuszokkal és hajóval.
A fakultatív program ára: 5.900 Ft/fő + belépőjegy

4. nap: Rijeka (Fiume) – Krk-sziget
Reggeli után rövid városnézés Rijeka belvárosában (vár), majd ellátogatunk a Kvarner-öböl legnagyobb szigetére. A szigetek közül ez a legkönnyebben megközelíthető, mivel egyszerűen egy hídon áthajthatunk a szárazföldről. Ismerkedés a sziget központjával, Krk várossal. Délután szabadprogram,  pihenő a tengerparton.

5. nap: Zágráb – Letenye – Budapest
– Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után Zágráb felé vesszük utunkat. Rövid belvárosi séta után indulunk Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.


VACSORA: (4 vacsora) 15.900 Ft
Helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára: kb 70 €

Minimum létszám: 35 fő.
EGYÁGYAS FELÁR: 18.900 Ft

Ingyenes fel- és leszállási helyek:

 Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest

Hasonló ajánlatok