A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Nyugati Panoráma Hawaii hosszabbítással

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A túra fénypontjai:

San Francisco, Yosemite Nemzeti Park, LasVegas, Zion Nemzeti Park (fakultatív), Grand Canyon
SanDiego, Santa Monica – 66-os út, Hollywood, BeverlyHills


Első nap
Reggeli órákban indulunk utunkra, és egy átszállás után megérkezünk SanFranciscoba. Elfoglaljuk remek elhelyezkedésű szállodánkat, majd az estefelé ahallban röviden átbeszéljük programunkat.


Második nap: San Francisco városnézés
A délelőtt folyamán felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk Fisherman’sWharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és avilág legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a TwinPeaks kilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutániszabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik, hogy saját maga fedezze fela várost. Mindenképpen ajánljuk a híres piros kábelvasút kipróbálását, és aUnion Square üzleteiben való vásárlást! Esti fakultatív programunk kereteiközött az éjszakai énjét ismerhetjük meg a városnak: sétahajóból tekinthetünk aragyogó városra, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.

Harmadik nap: Monterey és Carmel
Egész napos fakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaibakalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig,melynek része a világ egyik legszebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. Amíg végighajtunka partvidéken, csodás öblei és sziklaformációi kápráztatnak el bennünket.Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból,a hajdani szardínia konzervgyár felújított negyedében pedig múlt századihangulatban bolyonghatunk az utcácskákban. Carmel művészvárosában felfedezzük ahelyi galériákat és antikkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscoba.

 
Negyedik nap: Yosemite Nemzeti Park
Programunk egyik legvarázslatosabb napja következik: élménygyűjteményünk ma a természeticsodákkal teli Yosemite Nemzeti Parkkal gazdagodik. Busszal közlekedve bejárjuka park területét, és közben megcsodáljuk bámulatos vízeséseit, gránitcsúcsaités óriásfenyőit. Az éjszakát a Nemzeti Park közeli Fresnoban töltjük el.


Ötödik nap: Utazás Las Vegasba

A Mojave sivatagon keresztül vezet utunkLas Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk,hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. Kora estiórákban érkezünk meg a fény városába. A lehetőségekkel teli Las Vegasbanidegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének megfelelő fakultatívprogramjainkat! Kis ízelítő ajánlatunkból: Las Vegas by night fakultatívunk azéjszakai arcát mutatja be a fényárban úszó Las Vegasnak, Las Vegas Showprogramunkon pedig szemtanúi lehetnek egy látványos show műsornak.

Hatodik nap: Grand Canyon 

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazásokkihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit.Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonbanszemtanúi leszünk a híres vöröslő sziklaformációknak. Bejárjuk a legszebblátványt nyújtó kilátópontokat, ahol mindenki kedvére készítheti majd azlélegzetelállító fotókat. Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket,extra programokkal egészíthetjük ki élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teliszemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy sétarepülés a kanyonfelett. 

Hetedik nap: Outlet vásárló körút vagy Zion Nemzeti Park
Ma nehéz választás áll előttünk, 2 remek programlehetőség közül választhatunk.Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy a Zion Nemzeti Parkbannézhetjük meg a természet csodáit.

A park Utah állam büszkesége, amelyhíres a Virgin folyó által vájt fenséges kanyonjairól, vízeséseiről éssziklaformációról.


Nyolcadik nap: utazás San Diegoba (út közben Calico)
Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town.Az egykori bányásztelepülés szellem városa a western filmek hamisítatlanhangulatát adja vissza. San Diegoba városába délután érkezünk, ahol egyből félnapos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, aviktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatúóvárost.


Kilencedik nap: USS Midway vagy Sea World 
A délelőtt folyamán ismét 2 csodás program áll rendelkezésünkre:ellátogathatunk az USS Midway múzeumba, vagy a SeaWorldbe. Előbbiben egymúzeummá alakított, egykori repülőgép hordozó anyahajót tekinthetünk meg, amikötelező program a történelem szerelmeseinek! Utóbbiban pedig a delfinek ésbálnák intelligenciájának lehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeriállatok elképesztő műsorait. Az Angyalok városa a következő úti célunk, aholegyenesen az óceán-parti Santa Monica beachre megyünk. Itt szabadprogramkeretei közt fedezhetjük fel a helyet, és megismerhetjük a Baywatch sorozatbeli„díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri elmenni apromenádra egy sétára. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.


Tizedik nap: Los Angeles városnézés
Most Los Angeles vár a felfedezésünkre, így bele is csapunk a közepébe.Bejárjuk Hollywoodot, a luxus otthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, akiemelkedő üzleteiről híres Rodeo Driveot, és az élettel teli SunsetBoulevardot. A délutáni fakultatív programon a Universal filmstúdiókbalátogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetünk be. 

Tizenegyedik-tizennegyedik nap: Hawaii hosszabbítás
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, továbbindulás a napfényes Hawaii-ra. 
Honolulu repülőtérre való érkezés után a minibuszos transzfer a szállodába. Bejelentkezés a hotelben egyénileg, a választott szálloda kategóriában.

A szigeten eltöltött napjainkat teljes mértékben a kikapcsolódásnak szenteljük, mindezt Waikiki Beach aranyhomokos óceánpartján tesszük! Oahu-szigete, amin páratlanul egyesül a trópusi hangulat és Amerika korszerűsége. A sziget teli van lehetőségekkel, amelyek között mindenki megtalálja a tökéletes módját a pihenésnek! Remek célpont napozni, búvárkodni,szörfözni és túrázni vágyóknak egyaránt, de a nászutasok is gyakran választják Oahu mesés környezetét a mézeshetek helyszínének.

 

Tizenötödik- tizenhetedik napig: Honolulu – Budapest

Délelőtt szabadprogram, majd véget ér a felejthetetlen utazás, transzfer a repülőtérre, hazautazás. 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
San Francisco by night
26400
Kirándulás Monterey/Carmel
32780
Las Vegas Show
37400
Las Vegas by night
29700
Grand Canyon helikopterrel (ebéddel)
52800
Grand Canyon belépőjegy a Skywalk üveghídra (ebéddel)
20900
Kirándulás a Zion N. Parkba
32780
San Diego / Sea World
27500
Universal Studios
31900

Választható szállodák rövid leírása:


OutriggerReef On The Beach*****

A Waikiki Beach kellős közepén állóluxusszállodában teljes kényelemben merülhetünk el Hawaii kultúrájában.Esténként helyi zenei legendák adják meg a hangulatot, a naplementéket pedig akézműves kóstolók teszik még tökéletesebbé. A szállodát egyik oldalról alehetőségekkel teli Wikiki Beach, másik oldalról pedig a kávézókat, éttermeketés előkelő üzleteket felsorakoztató Beach Walk sétány határolja.

Szolgáltatások: minden szobábaniPod-dokkoló, síkképernyős TV, hűtő, egyes szobák óceánra néző balkonnal

 

WaikikiResort Hotel ****

Waikiki Beach bársonyos tengerpartjátólcsupán néhány lépésre fekvő hotelben minden adott a teljes kikapcsolódáshoz.Éttermek, bárok, vízi sport lehetőségek és nyüzsgő éjszakai élet vár ránk a szállodaközvetlen közelében. Mindezeknél már csak a felejthetetlen naplementék teszikidillibbé a képet!

Szolgáltatások: hűtő, wifi, LCD TV, medence, spalétesítmények

 

QueenKapiolani***

Könnyű sétára Waikiki Beachnyugodtabb partszakaszától helyezkedik el a pompás szálloda. Csupán néhánylépésre található Honolulu néhány kiemelkedő látnivalója: a Honolulu Állatkert,a Waikiki Aquarium és a Kapi‘olani Park. Mindezek mellett aszállodából remek rálátás nyílik Hawaii legendás látványosságára, a DiamondHeadre.

Szolgáltatások: klíma, hűtő,kávéfőző, wifi, LCD TV medence, parkoló



Szállodák változtatásának jogát adott kategóriában fenntartjuk!

Figyelem: az üdülőszállodákban„resort fee” került bevezetésre, melynek összegét a helyszínen kell fizetni ésszállodánként változó szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint pl. wifi,napágyak, törölközők, ingyenes helyi telefonhívások, stb. Összege kb.$5-15/fő/éj.


Társítás esetén: Amennyiben nem tudjuk társítani az egyágyas felárból 100 000 Ft-ot átvállalunk!

Hasonló ajánlatok