A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Bajorország gyöngyszemei

Németország, Körutazás Németországban, Körutazás Németországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
ellátás: svédasztalos reggeli
szállás: háromcsillagos szállodában
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány
Hivatalos fizetőeszköz: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 05:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:15 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:15 Tatabánya, Győri út, Penny Market oldalában
  • 08:00 Győr, M1, Arrabona pihenő
  • 08:45 Mosonmagyaróvár, M1 MOL kút

PROGRAM:

1. nap Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban a térség legrégebbi államalakulatával bíró Bajorországba. Regensburg az első bajor főváros kiváló példája egy középkori belső-európai kereskedelmi központnak. Sétánk során megtekintjük a Dómot és útba ejtjük az egykori birodalmi gyűlések helyszínét is. Érkezés az esti órákban a regensburgi szállodánkba.

2. nap Reggeli után a Szent Római Birodalom szívébe kirándulunk. Felkeressük Bamberget. Átsétálunk Németország legépebben maradt középkori városmagján és megtekintjük a Szent Péter és Szent György Székesegyházat, amely Németország egyik leghíresebb szakrális építészetének számít. A délutánt Nürnbergben töltjük. Megnézzük a várat és Dürer házát (kívülről), a dómokat, gyönyörködünk a német reneszánsz remekeiben. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap Reggeli után továbbutazunk a bajor fővárosba, Münchenbe. Megtekintjük kívülről a pazar Nymphenburg kastélyt, ellátogatunk az 1972-es olimpia helyszínére. Ezután gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a belváros nevezetességeivel. (Residenz, Dóm, városháza). Délután szabadidő áll rendelkezésünkre, tetszés szerint keres- hetünk fel múzeumokat, áruházakat, de egy tipikus bajor sörözőt is meglátogathatunk és megkóstolhatjuk a híres bajor sört. A nap végén visszaérkezünk a szállodába.

4. nap Reggeli után hazaindulunk, útközben megállunk Passauban. A három folyó városát Alexander Humboldt a világ hét legszebb városa közé sorolta. Felkeressük a Dómot és tiszteletünket tesszük Gizella királynénk sírjánál. A kirándulás után folyamatos utazás rövid pihenőkkel hazáig. Érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, IDEGENVEZETŐVEL, 3 ÉJ HÁROMCSILLAGOS SZÁLLODÁBAN  SVÉDASZTALOS REGGELIVEL, KIRÁNDULÁSOK A PROGRAM SZERINT, IDEGENFORGALMI ADÓ.

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!


TÁRSÍTÁS VÁLLALÁSA ESETÉN FELÁR NEM FIZETENDŐ.
(Társítás kétágyas szobában)


Tájékoztató össz.  belépőjegy ktg:

kb. 40 Euro

Hasonló ajánlatok