A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Római hangulat - Tavasz az örök városban

Olaszország, Róma és környéke, Róma
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos városlátogatás

Előfoglalási kedvezmény:
 3 hónappal indulás előtt: 6 000 Ft/fő


Dátum: 2019. március 7-10.
Időtartam
: 4 nap/3 éj
Utazás: közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal Rómába
Repülési idő: kb. 1,5 óra
Elhelyezés: 4* szállodában
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Min. létszám: 25 fő

 
Programleírás


1. nap: utazás Rómába

Elutazás Budapestről Rómába a délelőtti órákban. Érkezést követően autóbuszos panoráma városnézés az Örök Városban (kb. 3 órás program), majd transzfer a szállodába. Szállás Róma (3 éj).

2. nap: Az Antik Róma és Vatikán

Reggeli a szállodában. Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: az „Antik Róma”– Gyalogos városnézés, ismerkedés a Colosseummal (kívülről) és környékével (Forum Romanum kívülről, Capitolium domb és Michelangelo Mózes szobra).
A program ára: 6 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő)

Szabadidő, ebedelési lehetőség.Szabad délután vagy fakultatív programlehetőség : „Szent Péter tér és a Vatikáni Múzeumok” – A tér és a bazilika megtekintése után a program a Vatikáni Múzeumokban folytatódik, ahol a helyi idegenvezető segítségével a leghíresebb műveket tekinthetjük meg. A látogatás a Sixtusi kápolnában ér véget.

A program ára: 23 500 Ft (belépőjeggyel, előfoglalási díjjal. Minimum létszám 12 fő. Kizárólag az utazás előtt foglalható!)

3. nap: terek és szökőkutak

Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: „Róma terei és szökőkútjai”. Gyalogos városnézés Róma legismertebb belvárosi látnivalóival ismerkedhetünk. A program érinti a Spanyol lépcsőt, a Trevi- kutat, a Pantheon és további, gyalogosan megközelíthető műemléket.

A program ára: 6 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő).

4. nap: Vatikán

Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: „Tivoli”. Félnapos autóbuszos kirándulás Róma környékének, sőt talán egész Olaszországnak egyik legszebb kirándulóhelyére, a kb. 30 km-re fekvő Tivoliba. Látogatás a Villa D’Este csodálatos szökőkutakkal díszített reneszánsz kertjében. A kirándulás alatt a Róma környékének jellegzetes ételét, az igazi „porchetta”-t (malacsült) is megkóstolhatjuk.
A program ára: 29 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő

Hazautazás a késő esti órákban Budapestre.
A részvételi díj tartalma:  repülőjegy, 1 kisméretű és 1 db 10 kg-os kézipoggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek autóbusszal, 3 órás panoráma városnézés az érkezés napján autóbusszal, útlemondási biztosítás.


A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, feladható bőrönd 20 kg 25 000 Ft/db, belépőjegyek, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó (6 €/fő/éj). Baleset-, betegség- és poggyász- biztosítás.

Hasonló ajánlatok