A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Ádvent Zágrábban

Horvátország, Zágráb, Zágráb
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Utazás módja: busz

Időtartam: 2 nap / 1 éj                       

Szállás: négycsillagos szállodában

Ellátás: svédasztalos reggeli

Utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány

Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna
Szlovénia hivatalos fieztőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
06:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
07:15 Bp., XI., Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
08:00 Székesfehérvár, M7 Shell kút
09:00 M7 Balatonlellei pihenőhely
10:00 Zalakomár, M7 INA kút


PROGRAM:


1. nap


Találkozás, indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás két pihenővel Zágrábba.

Érkezés a délutáni órákban a Zágráb központjától kb. 30 perc sétára lévő nagyon szép, elegáns négycsillagos szállodába. Ez a modern, elegáns hotel Zágráb egyik legyszebb és legjobb szállodája. A szálloda ízlésesen berendezett szobáiban ingyenes WIFI, SAT TV, klímaberendezés, telefon, minibár (térítés ellendében) is a vendégek rendelkezésére áll. Minden szoba zuhanyozós/kádas fürdőszobával rendelkezik, a fürdőszobában törölköző, hajszárító is van.

A szobák elfoglalása után szabad program keretében vehetünk részt az ádventi forgatagban. A szállodától k.b 5 perc séta a villamosmegálló, innen 10 perc alatt villamossal Zágráb központjába érünk.  A város főterén és a környező tereken, utcákon különféle programok kerülnek megrendezésre az ádventi időszakban. A tereken felállított színpadokon zenés programokkal szórakoztatják az ádventi forgatagban sétálókat. Az ádventi vásárban hangulatos, karácsonyi díszben pompázó bódékban kínálják a kézművesek a portékáikat, a csillogó-villogó karácsonyi díszeket, ajándéktárgyakat,  mézeskalácsokat, forralt bort, puncsot és még sok-sok finomságot. Mindenképpen nézzük meg a hatalmas ádventi koszorút, melyen az ádventi időszakban hetente sorban gyújtják meg a gyertyákat.

2. nap

Reggeli után elhagyjuk a szállodát és autóbuszunkkal bemegyünk Zágrábba.  Helyi idegenvezetővel  városnézésen veszünk részt, melynek során a város nevezetességeivel ismerkedünk.  Délután autóbuszunkkal Grabovnicába indulunk, ahol egy igazi karácsonyi pompában tündöklő falusi birtokot látogatunk meg. A Salaj család  a hatalmas birtokát 2002. óta minden évben karácsonyi csodavilággá varázsolja. A birtokot, annak épületeit, fáit, bokrait, kerti tavát és mindent, amit szinte el sem tudunk képzelni, karácsonyi fényekkel díszítenek fel. Másfélmillió égőt, lámpát használnak fel a díszítésre. Világító télapó, hóember, jávorszarvas és minden, ami a karácsonyhoz köthető megtaláható a birtokon. Az ádventi időszakban még egy betlehemet is építenek.

Egy igazi, karácsonyi pompában tündöklő mesevilágba csöppen, aki idelátogat. A birtokon a turisták részére büfét, souvenirboltot, nyilvános WC-ket is kialakítanak.

A karácsonyi csodavilág meglátogatása után (kb. 17:30-kor) hazaindulunk. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Visszaérkezés Budapesre  a forgalomtól és a határon várakozás időtartamától függően a késő esti órákban. (kb. 23:00)


A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 1 éj négycsillagos  szállodában Zágrábban,  svédasztalos reggeli, a grabovnicai, másfélmillió lámpással feldíszített karácsonyi csodavilág belépőjegy, zágrábi városnézés.

Tájékoztató ár (2018. évi ár):
villamosjegy  7 HRK/db

Hasonló ajánlatok