Hírlevél feliratkozás

Vietnám rövid körút fakultatív programokkal

Úticél: Vietnám, Körutazás Vietnámban
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyéni
Időtartam:
Típus: Körutazás
Indulás:

 

Vietnám rövid körút

1. nap: Elutazás Vietnámba, budapesti vagy bécsi indulással, átszállással.
2. nap: Érkezés Ha Noi-ba, transzfer a szállodába.
3. nap: Városnézés Ha Noi-ban, a főváros legfőbb nevezetességeinek érintésével, este részt vesznek egy vízi bábjáték előadáson. (Ho Chi Minh Komplexum - Ho Chi Minh mauzóleumával és cölöpökre épült házával, az Irodalom Temploma, Hoan Kiem-tó, Ngoc Son templom, Néprajzi Múzeum és az óváros). Szállás Ha Noi-ban.
4. nap: Reggeli után utazás Vietnám 11. századi fővárosába, Hoa Lu-ba, ahol a Kínával vívott háború történetét ismerhetik meg, majd hajókirándulásra indulnak a Tam Coc barlangokhoz. Út közben rizsföldek és mészkősziklák sorában gyönyörködhetnek. Szállás Ha Noi-ban.
5. nap: Reggeli után a Vörös-folyó deltáján át utaznak a Ha Long-öbölbe, ahonnét kétnapos hajókirándulásra indulnak. Az út során az öböl különleges sziklaképződményei között haladnak el. Szállás a hajón.
6. nap: A délelőttöt még a hajón töltik, majd visszautaznak Ha Noi-ba, ahonnét Hue-ba repülnek a délutáni órákban. Szállás Hue-ban.
7. nap: Reggeli után hajóval indulnak az Illatos-folyón a Thien Mu pagodához. Ezt követően a fellegvárba látogatnak, ahol a Nguyen dinasztia uralkodott mintegy másfél évszázadon át. Szállás Hoi An-ban.
8. nap: Délelőtt gyalogos városnézés keretében tekintik meg a város híres, több száz éves épületeit, majd a délutáni órákban transzfer Da Nang-ba, a repülőtérre.

Részvételi díj 305.000 Ft-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza: a körutazás programját helyi, angol nyelvű idegenvezetővel, utazást a program során és a reptéri transzfereket légkondicionált járművel, szállást kétágyas szobákban, reggelis ellátást, repülőjegyet Ha Noi és Hue között, belépőjegyeket.
Külön fizetendő: repülőjegy + illeték a nemzetközi járatokra (Budapest/Bécs - Ha Noi - Budapest/Bécs), illetve a belső járatra Da Nang-ból, vízumdíj a helyszínen (25 USD/fő + 2 db igazolványkép szükséges), útlemondási biztosítás 1,5%, ajánlott betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (Classic 55 Ft/fő/nap, Premium 720 Ft/fő/nap, Privileg 920 Ft/fő/nap), borravalók a helyszínen.

A program minimum 2 fő esetén foglalható, bármilyen, egyénileg választott időpontban.

 

Fakultatív hosszabbítási lehetőségek:

Hazautazás: a menetrend függvényében utazás Da Nang-ból Ha Noi-ba a kora esti órákban, vagy a következő nap reggelén, majd innét Budapestre vagy Bécsbe.  - Kérje ajánlatunkat!

 

Sapa kirándulás (4 éj): A 8. nap estéjét Da Nang-ban töltik, majd másnap reggel utaznak Ha Noi-ba. A nap folyamán szabad program, majd este indulnak Lao Cai-ba, hálókocsis vonattal. Reggeli érkezés után busszal utaznak Sapa-ba, ahol egy helyi falut látogatnak meg. Szállás Sapa-ban. A következő napon ismét a helyi közösségek életébe nyernek bepillantást, majd este vonattal indulnak vissza Ha Noi-ba. Érkezés a korai órákban, reggeli egy helyi étteremben, majd szabad program. Szállás Ha Noi-ban, másnap hazautazás vagy további programlehetőségek.
Részvételi díj kétágyas szobában, reggelis ellátással 229.000 Ft-tól/fő

 

Saigon és a Mekong-delta (3 éj): Utazás Da Nang-ból Saigon-ba repülővel, érkezés után transzfer a szállodába. Másnap reggel látogatást tesznek az amerikaiakkal vívott háború emlékét őrző Cu Chi alagutakhoz, délután pedig Saigon nevezetességeit tekintik meg. A következő napon hajókirándulás a Mekong-on (úszó piac, gyümölcs ültetvények, kézműves műhelyek). Szállás Saigon-ban, majd a következő napon hazautazás vagy további programok.
Részvételi díj kétágyas szobában, reggelis ellátással 119.000 Ft-tól/fő + repülőjegy

 

Saigon - Mekong-delta - Phnom Penh (4 éj): Utazás Da Nang-ból Saigon-ba repülővel, érkezés után transzfer a szállodába. Másnap reggel látogatást tesznek az amerikaiakkal vívott háború emlékét őrző Cu Chi alagutakhoz, délután pedig Saigon nevezetességeit tekintik meg. Szállás Saigon-ban. Másnap, reggeli után utazás Cai Be úszó piacához, majd megismerkedhetnek a leghíresebb helyi termékek készítésével, majd Can Tho-ba utaznak, ahol a szállás lesz. A következő napon hajókirándulás a Mekong alsó szakaszán. A nap folyamán meglátogatják az egyik ,,legeredetibb" úszó piacot, majd a helyiek életébe nyerhetnek bepillantást. Szállás Chau Doc-ban, ahonnét másnap gyorshajóval utaznak Kambodzsába, Phnom Penh-be, vagy visszautazás Saigonba, onnét hazautazás (utóbbi esetben kérje ajánlatunkat!).
Részvételi díj kétágyas szobában, reggelis ellátással 209.000 Ft-tól/fő

 

Phnom Penh - Siem Reap (4 éj): Érkezés Phnom Penh-be, majd a kikötőből transzfer a szállodába, délután városnézés. Másnap reggel a khmer művészeti tárlatot tekintik meg a Nemzeti Múzeumban, amely a több mint 5.000, Angkor-ból származó kiállítási tárgyat számlál. Ezt követően vásárolhatnak az ,,orosz piacon", majd a Pol Pot rezsim áldozatainak emlékművét tekintik meg. Szállás Phnom Penh-ben, majd reggel utazás Siem Reap-be, repülővel. Délelőtt rövid városnézés, délután pedig a Tonle Sap-tóhoz látogatnak el. A következő napot Angkor romjainak felfedezésével töltik. Szállás Siem Reap-ben, másnap transzfer a repülőtérre. Hazautazás vagy további programlehetőségek.
Részvételi díj kétágyas szobában, reggelis ellátással 139.000 Ft-tól/fő + repülőjegy

 

Siem Reap (3 éj): Utazás Da Nang-ból Kambodzsába, Siem Reap-be repülővel, érkezéskor transzfer a szállodába. Másnap egész napos kirándulás Angkor romvárosánál. A következő napon, délelőtt egy selyemfarmon tesznek látogatást, majd délután egy úszó faluban a Tonle Sap tavon. Szállás Siem Reap-ben, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás vagy további programok.
Részvételi díj kétágyas szobában, reggelis ellátással 89.000 Ft-tól/fő + repülőjegy

 

Tengerparti pihenés (2 éjszaka):

Phu Quoc-szigeten: Utazás Saigon-ból, repülővel. Érkezéskor transzfer a választott szállodába, majd szabad program. Utolsó napon transzfer a repülőtérre, visszautazás Saigon-ba. Innét hazautazás, vagy további programok. (Van lehetőség hosszabb tengerparti tartózkodásra is, kérje ajánlatunkat!)
Részvételi díj:
4*-os szállodában, reggelis ellátással 109.000 Ft-tól/fő + repülőjegy
5*-os szállodában, reggelis ellátással 159.000 Ft-tól/fő + repülőjegy

Phan Thiet/Mui Ne: Saigonból transzfer a tengerpartra a választott szállodához. Szabad program, majd az utolsó napon transzfer a repülőtérre (Saigon), hazautazás, vagy további programok. (Van lehetőség hosszabb tengerparti tartózkodásra is, kérje ajánlatunkat!)
Részvételi díj:
4*-os szállodában, reggelis ellátással 139.000 Ft-tól/fő

 

További információkért érdeklődjön irodánkban!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra