A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Horvát gasztro-túra

Horvátország, Körutazás Horvátországban, Körutazás Horvátországban
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
szállás: kétcsillagos szálloda
szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, beépített szekrény, kis asztal székekkel, létszámnak megfelelő ágy, a főépület recepcióján széf bérelhető, főépületben TV szoba és WIFI
ellátás: svédasztalos félpanzió a főépület éttermében
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány
Hivatalos fizetőeszköz: Horvát Kuna - HRK 

Felszállási lehetőségek:
  • 06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kút


PROGRAM:

1. nap:

Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a

forgalmi viszonyoktól és a határátlépés időtartamától függően Krk-szigetre, Omisaljba kb. 16:00 órakor. Az autóbusz a szálloda recepciójától a szabad busz parkolóhelyektől függően kb. 200-400 méterre tud megállni.

Szállás elfoglalása. A szállodakomplexum a betonos-köves tengerparttól kb. 50 méterre, gyönyörű panorámájú helyen helyezkedik el. Érkezés után szabadprogram, majd vacsora a szálloda főépületének éttermében.

2. nap

Reggeli után gasztró-túrára indulunk  a Krk-szigeten és végigkóstoljuk Krk-sziget specialitásait.

A nerezicei olivamezőn kezdjük programunkat. Ez Krk-sziget legnagyobb olivaültetvénye. Sétálunk az olivafák között, bemutatják nekünk a különféle olivafajtákat és mesélnek a feldolgozásáról is. Ezután olivaolajkóstolásra is lehető- ség van. Az olivaültetvény meglátogatása után az egyedi hangulattal rendelkező kisvárost, Vrbniket látogatjuk meg.

Sétálunk a városka keskeny utcáin majd betérünk a híres NADA pincébe, ahol a sziget híres borát a Zlahtinát is megkóstoljuk. A bor mellett  egy tipikus krk-szigeti édességet, fritule-t is kínálnak nekünk. Visszasétálunk a buszhoz és ebédidőben megérkezünk VRH-re a sonkák házába, ahol egy tradicionális taverna is található. Itt házi pálinkával köszöntenek minket. Ezután helyben készült sonkát, sajtot és házi kenyeret kínálnak, mindehhez a ház borát is megkóstolhatjuk.

Végezetül látogatást teszünk Milohnici-ben a Pud Brest Tavernában, ahol kávéval és süteménnyel várnak minket. Ezután jóllakottan visszaindulunk a szállodába. Este bőséges, svédasztalos vacsora a szállodában.

3. nap

Reggeli után autóbuszunkkal Rijekába indulunk, ahol a város nevezetességeinek megtekintése mellett a híres rijekai piacot is meglátogatjuk.

Rijekai programunk után Opatijába érkezünk.

Opatiját nem véletlenül nevezik a Monarchia gyöngyszemének, fantasztikus hangulata van.

Idegenvezetőnkkel sétálva ismerkedünk Opatijával, a rendezett parkokkal, a tengerparttal, a monarchia korabeli épületekkel. Visszautazunk a szállodánkba, este elfogyasztjuk svédasztalos vacsoránkat.

4. nap

Reggeli után elhagyjuk a szállodát. Megállunk Krk városában és sétálunk egyet a városban, megnézzük a kikötőt. Ezután hazaindulunk. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, visszaérkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás kétcsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval, az étkezésnél italfogyasztással (üdítők,víz, kávé), idegenforgalmi adó, kirándulások a program szerint, kóstolók, ételek, italok a gasztro-túra napi programjában leírtak szerint.


TÁRSÍTÁS VÁLLALÁSA ESETÉN SEMMILYEN FELÁRAT NEM KELL FIZETNI.
(Társítás kétágyas szobában)

GYERMEKKEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN FOGLALÁSKOR PONTOS SZÜLETÉSI DÁTUM SZÜKSÉGES. 14 ÉV ALATTI GYERMEKNEK TEKINTENDŐ, AKI A SZÁLLÁS ELFOGLALÁSÁNAK NAPJÁN MÉG NEM TÖLTÖTTE BE A 14. ÉLETÉVÉT.

Tájékoztató belépőjegy ktg.: nincs


Hasonló ajánlatok