A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Adventi fények Grazban - balatoni indulás

Ausztria, Steiermark, Graz
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Felszállási lehetőség: Budapest – Székesfehérvár – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Nagykanizsa útvonalon

Utazás: autóbusszal

Program:

Indulás kora reggel. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Grazba késő délelőtt. Városnéző séta keretében megismerkedünk a város nevezetességeivel: Dóm-Mauzóleum, Főhercegi Rezidencia, Főtér, Városháza, Murasziget. Majd fogaskerekűvel felmegyünk a  Schloßbergre az Óratoronyhoz.
Ezt követően szabadprogram keretében részesei lehetünk a karácsonyi vásárok forgatagának és a belvárost a karácsonyi sétavonattal is megnézhetjük, mely a Városháza elöl indul.

A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városháza falára kivetített hatalmas adventi kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén, de a Schloßbergen is  adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A város ilyenkor csodás fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat.  Hazaindulás késő délután, érkezés a késő esti órákban.


A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal, idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás 500 Ft/fő

Hasonló ajánlatok