A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

DIVI Little Bay Beach Resort ****

Karib-szigetek, St. Martin, St. Martin
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A Szent Márton gyönyörű szigetén, közvetlenül a tengerparton épült, családbarát üdülőhely kivételes szolgáltatással, számtalan szabadidős lehetőséggel és az otthon minden kényelmével várja vendégeit. A félig magán-félszigeten épült Divi Little Bay Beach Resort ideális helyen, a Szent Márton-sziget kis öblében helyezkedik el. Repülőtértől 11 km-re, Philipsburg nyüzsgő városától (üzletek, éttermek) pedig 3 km-re találhatjuk.

Szolgáltatások

4 étterem, snack bár és 3 bár, kávézó, 3 medence napozóterasszal és pool-bárral (napernyők, napágyak és törölközők a strandon és a medencéknél is ingyenesen), üzletek, tenisz világitással, fitness terem, esti szórakoztató programok, ingyenes WiFi a szálloda egész területén.Térítés ellenében: spa, szépségszalon, internet kávézó.

Sportolási lehetőségek
(a foglaltság függvényében): teniszpálya, fitness terem. Térítés ellenében: vizisportok, búvárkodás.

Szobák

230 szoba. Deluxe szobák: kb 25 m2-esek, közvetlenül a tengerparton találhatóak és fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, TV-vel, légkondicionálóval, telefonnal, széffel, kávé- és teafőzővel, erkéllyel/terasszal (kilátással a tengerre) rendelkeznek. A stúdiók tágasabbak, kis hűtőszekrénnyel és felszerelt konyhával is rendelkeznek.