A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Prágai séták és Cesky Krumlov

Csehország, Prága, Prága
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás


Felszállási lehetőség: Kaposvár – Marcali – Balatonkeresztúr – Fonyód – Balatonboglár – Balatonlelle – Siófok – Székesfehérvár – Budapest – Tatabánya – Győr útvonalon

Utazás: komfortos autóbusszal

Szállás: 3* szállodában egy-kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeli


Program:

1. nap: Indulás Kaposvárról a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a cseh fővárosba kora délután. Ismerkedésünket a „száztornyú várossal” az Újvárosban, a Vencel-téren kezdjük, majd az Óvárosban folytatjuk. Megtekintjük a Lőportornyot, a Reprezentációs Házat, végigsétálunk a „királyok útján”, a Celetnán, ahol a koronázási menet vonult végig a középkorban. A hangulatos Óváros-téren megismerjük a gótikus Tyn-templom legendáit, láthatjuk Husz János szobrát, a Régi Városházát és az egyedülálló középkori óraművet, az Orlojt. A nap végén elsétálunk az híres Károly-hídhoz. A szálláshely elfoglalása után szabadprogram sörözéssel, fakultatív vacsora a szállodában.

2.nap  Prágával való ismerkedésünket a Zsidó-negyedben folytatjuk, majd szabadprogram az Óvárosban. Délben ebéddel egybekötött fakultatív sétahajózásra nyílik lehetőség a Moldván. Délután a Prágai Várat fedezzük fel: Szent Vitus székesegyház – Régi Királyi Palota – Szent György bazilika – Aranyutcácska. Este szabadprogram sörözéssel, fakultatív vacsora a szállodában.

3.nap Reggeli után búcsút intünk a „városok királynőjének” és folytatjuk utunkat Dél-Csehország egyik leglátogatottabb városába, Česky Krumlovba. Megismerkedünk a Moldva kettős kanyarulatában fekvő kis ékszerdobozzal, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része. Sétát teszünk a műemlékekben gazdag utcákon, ahol szinte minden házról legendák szólnak. Megtekintjük a Szent Vitus templomot, majd a Krumlovi várat. Érkezés a késő esti-éjszakai órákban.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Sétahajózás a Moldván ebéddel
6200

A részvételi díj tartalmazza: utazás komfortos autóbusszal, szállás 3*-os szállodában reggelivel, idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás (1.500 Ft/fő), fakultatív vacsora (kb. 10 EUR/fő/alkalom), belépő a prágai várba (kb. 250 CZK/fő), sétahajózás a Moldván ebéddel (6.200 Ft/fő)

A program min. 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok