A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Intercontinental Muscat ****

Omán Szultánság, Maszkat, Maszkat
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Muscat szívében, a város As Saruj negyedében, egy 35 hektáros kertben található szálloda. A repülőtérről a transzferidő kb. 20 perc.

Szolgáltatások:
Éttermek, bárok, ajándékboltok, autóbérlési lehetőség, banki szolgáltatás, spa, jacuzzi, szauna, üzleti szolgáltatások. Sport és kikapcsolódás: Fitneszterem, squash, tenisz, röplabda, a strandon a vízisportok térítés ellenében vehetők igénybe: jet ski, szörf, horgászat, vitorlázás, vízisí – a szálloda recepcióján érdemes érdeklődni a sportolási lehetőségekről. Strand: Homokos tengerpart, a medencénél található napernyők és napozóágyak ingyenesen használhatóak, a tengerpart nem tarozik közvetlenül a szállodához, így napernyők és napozóágyak nincsenek.

Szobák:
258 szoba: városra és tengerre néző szobák, Executive, Deluxe és Royal lakosztályok lekérésre foglalhatók, 2 emeleten Club szobák. Maximum 1 főre pótágyazhatóak a szobák, egyes szobatípusokban 2 gyermek elhelyezésére is van lehetősé

Felszereltség: Egyénileg szabályozható légkondicionálás, fürdőszoba és külön zuhanyzó, hangposta szolgáltatás, telefon, tv, minibár, hajszárító, széf. A Club szobák vendégei részére privát check-in szolgáltatás, külön reggeliző, ingyenes Internet használat 19:00 és 21:00 között biztosított. Ellátás: Büféreggeli.

Ellátás. Reggeli

Félpanziós felár: 58 Euro/ felnőtt, 29 Euro/gyerek


Előfoglalási kedvezmény:  60 nappal az indulás előtt 30% kedvezmény

Repülőjáratok menetrendje és költsége:


Budapest - Doha - Muscat
Muscat - Doha - Budapest
Repülőjegy+illeték: 183.500 Ft/fő-től

Tájékoztató árak, pontos árakról kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok