A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

New York gasztro: a világ ízei

Amerikai Egyesült Államok, New York, New York
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

New York, ahogyan még nem látták. New York, ahogyan csak a helyiek ismerik: távol a turisták tömegeinek egyenprogramjától. Izgalmas és mozgalmas, rendhagyó utazás haladóknak és ínyenceknek. New York City titkos és felfedezetlen részei, a világ és az USA gasztronómiája, történetek, ízek és trendek. Utunk során megismerkedünk New York City és környéke színes gasztronómiájával, ötcsillagos látnivalóival és meglátogatunk olyan helyeket is, melyeket csak a beavatottak ismernek. A programot a Dining Guide utazási-gasztronómiai szakértője vezeti.


  1. nap: Budapest - New York City / 3 éj

Elutazás Budapestről, átszállással Párizsban. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora egy helyiek által ismert, népszerű manhattani étteremben. Esti séta, majd koktélozás egy hangulatos, igazi New York-i bárban.


  1. nap: Manhattan és Brooklyn: New York City igazi arca. Piacok, felhőkarcolók és panoráma.

A szállodai reggeli helyett tipikus New York-i ételeket kóstolunk. Ma a nagy látványosságok mellett a válogatott ínyencségeket, New York filmekből ismert helyeit, jellegzetes és hangulatos étkezési lehetőségeit derítjük fel: az utazási és gasztronómiai műsorokból ismert, vintage piacok kóstolókkal, magyar vonatkozásokkal, a legnépszerűbb food truck-ok, a város legjobb New York-sajttortája és fagyi Brooklyn legnépszerűbb helyén, ahol nehéz eldönteni: a fagyi jobb vagy a panoráma elragadóbb.


  1. nap: New York City, ahogy a helyiek ismerik: az Est Village, Little Italy, Chinatown és a Central Park környéke.

Ínyenc városfelfedező séta különleges kóstolókkal. Titkos kertek, titkos receptek, Woody Allen kedvenc kifőzdéje, Chinatown legendás étkezdéje, híres New York-i színhelyek. Majd művészeti séta múzeumlátogatással és piknikkel a Central Parkban. Meatpacking District: este a város legizgalmasabb, leghangulatosabb és legnépszerűbb negyedében vacsorázunk.


  1. nap: Catskill és a Hudson-völgy / 2 éj

Reggeli után elutazás a Hudson festői völgyébe: látogatás egy New York-i művész különleges galériájában, vega falatokkal és borkóstolóval. A festői környék New York City művészeinek rejtekhelye. Kastélylátogatás és kirándulás. Kisvárosok, a valódi Egyesült Államok: ritka bepillantás a valódi, hétköznapi életbe. Itt végre nem turistának, hanem vendégnek érezzük magunkat. Kézműves csoki kóstoló, tipikus ételek, retró falatozó Elvis korából és a környék legnépszerűbb, trendi étterme.


  1. nap: Woodstock: hippik, világbéke és egészségkultusz

Woodstock, a híres hippiváros rendkívül hangulatos piacán reggelizünk, majd felfedezzük a csodás fekvésű, hegyek övezte kisvárost. Woodstock egyedi és összehasonlíthatatlan: itt a mai napig a hippikorszak, a szabadság és individualizmus szelleme a meghatározó. Délután könnyű kirándulás a Catskill-hegységbe: tavak, vízesések, monumentális sziklák, vízparti ösvények, világítótornyok.


6-7. nap: New York - Budapest

Búcsúpillantás New York City-re, még egy bagel és kávé, majd európai átszállással hazautazunk. Hosszabbítási lehetőség Floridában.



Szállás: New York City-ben központi, jó fekvésű szállodában, Woodstockban hangulatos fogadóban.

Közlekedés: saját kisbusszal

A program kiscsoportos és exkluzív. A csoport létszáma maximum 15 fő.

Indulási időpontokról és árakról érdeklődjön irodánkban!


Hasonló ajánlatok