A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Két hét utazás Japánban (BEST OF JAPAN)

Japán, Tokió, Tokió
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Japán, a végletek varázslatos országa. Kevés olyan változatos hely van a világon, mint a felkelő nap országa, ahol keveredik a modernitás és a tradíció. Fedezze fel Tokió örökké nyüzsgő városát, hódítsa meg a hófödte Fuji hegy csodás lankáit, barangoljon Kiotóban és ismerje meg Japán tradicionális arcát. Utazása során térjen le a megszokott ösvényről és fedezze fel japán mesés vidék is!

Útvonal: Tokió, Nikko, Kamakura, Fuji-Hakone Nemzeti Park, Takayama , Shirakawa-go, Kanazawa és Kiotó
Időtartam: 15 nap/13 éj
Időpont: egyénileg választható


Program

1. nap

Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal.

2. nap

Érkezés Tokióba. Transzfer a szállodába bérelt taxival. A szobák elfoglalása.
Szállás Tokióban.

3 nap

Angol nyelvű, szervezett városnézés Tokióban. Félnapos buszos városnézésünk elején megtekintjük a Tokió Tower-t, majd a Császári Palota északi kertjébe látogatunk. A Sensoiji Templom után a Nakamise bevásrlóutca forgatagában vásárolgathatunk, majd programunk Ueno és Akhibara után a Tokiói főpályaudvarnál ér véget. Délután szabadprogram.
Szállás: Tokióban

4. nap


Egész napos kirándulás Nikkóba angol nyelvű szervezett program keretében. Egy csodás szentélykomplexum és gyönyörű természet várja a látogatókat. A világörökségi helyszíneket bejáró program első állomása a Nikko Toshogu szentély, majd japán ebéd elfogyasztása után a környék másik jelképéül szolgáló Chuzenji tóhoz utazunk, amely a Mt. Nantai vulkán egy korábbi kitörése által alkotott kráterben terül el. Ebből a tóból “táplálkozik” a közeli Kegon-vízesés is, amely 97 méteres magasságával egyike Japán legnagyobb vízeséseinek. Utunk során a tó mellett lévő kilátóból csodálhatjuk a hatalmas zuhatagot, de akár használhatjuk a vízeséshez épített liftet is.
Szállás: Tokióban.

5. nap


Reggelit követően egész napos kirándulás Kamakurába, angol nyelvű idegenvezetővel. Útközben a Hasedera templomot, vagy a gigantikus Buddha szobrot* nézzük meg, majd egy japán stílusú ebéd után a két óriási kapun keresztül a Tsurugaoka Hachimangu szentélyhez jutunk. Tovább folytatjuk utunkat Kamakurában, megtekintjük a Hokoku-ji és a Jomyo-ji templomokat, ahol utóbbiban egy zöldtea kóstoláson is részt veszünk. Végül Yokohamán keresztül jutunk vissza Tokióba.

*A Kotoku-in templom és a Nagy Buddha szobor 2016. március 12-éig felújítás miatt nem látogatható. Helyette a Hasedera templomot látogatja meg a csoport.

Szállás: Tokióban.

6. nap

Szabad program Tokióban.

Szállás Tokióban.

7. nap


Egész napos buszos kirándulás a Fuji hegyhez a Hakone Nemzeti Parkba. Japán legmagasabb hegycsúcsának megtekintése, és hajókázás a közeli tavon. Utazás busszal Tokióból a Hakone Nemzeti Parkban elhelyezkedő a Fuji-hegyhez (kb. 2 óra utazás). Túránk első állomása a Fuji hegy Ötödik állomása (magasság: 2300m). A japán stílusú ebéd után hajókázás az Ashi-tavon, majd kabinos felvonózás a Komagatake-hegyre. A nagy zsúfoltság és a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a program állomásai változhatnak. A programot a Yumoto Fujiya hotelnél fejezzük be, ahol a szállásunk is lesz.
Szállás: Hakoneban.

8. nap

Utazás Hakoneból Takayamába busszal és vonattal egyénileg. A Japán Alpok hegyei közt fekvő Takayama városa leginkább hagyományos kézművesiparáról hires. Érkezést követően a Yatai Kaikan Hall, a Kusakabe Népművészeti Múzeum és a Kami Sannomachi városrész megtekintése. Majd érkezés a szállodábaSzállás Takayamaban.

9. nap


Reggelit követően utazás busszal Takayamából Gokayamába majd, az UNESCO Világörökség részét képező skanzenbe, Shirakawa-goba is. A falvacska leginkább érintetlennek tűnő hagyományos parasztházikóiról (Gassho Zukuri) híres, melyek különleges tetőszerkezetét úgy alakították ki az évszázadok során, hogy elbírják a régióban télen hulló rengeteg havat.
A hagyományos japán stilusú ebéd után továbbutazás Kanazawaba.
Szállás Kanazawaban.

10. nap

Délelőtt elindulunk felfedezni Kanazawa szamuráj és gésa negyedének utcáit, melyek varázslatos hangulatot árasztanak. Majd sétát teszünk a kastély egykori parkjában, a Kenroku-enben, mely egyike Japán 3 legszebb kertjének. A nap során ellátogatunk a Tentoku-in templomba is, majd vonattal utazunk Kiotóba.
Szállás Kiotóban.

11. nap


Egész napos városnézés Kiotóban. A teljes napot kitöltő túra délelőtti részében megtekinthetjük a Nijō kastélyt, az Aranypavilont és a Császári Palotát (szombat, vasárnap és nemzeti ünnepeken a palota zárva tart, helyette a Kitano-tenmangu szentélyt keressük fel). A délelőtti program után japán és nyugati jellegű büféebéd következik, majd meglátogatjuk a Heian Jingu szentélyt és a Sanjusangendo buddhista templomot. Városnézésünket a Kiyomizuderában, a „Tiszta víz” Templomában zárjuk, amelyet a hegyoldal fölé merészen kiugró épületszárnyak és a csodálatos faszerkezet mellett a nagycsarnok óriási tornácáról nyíló páratlan kilátás tesz különlegessé.
Szállás Kiotóban.

12. nap


Reggeli után vonattal utazunk Hiroshimáig, majd átkompozunk Miyajima szigetére, amelyet más néven Szentély-szigetként is emlegetnek. A híres Itsukushima szentélynél egy hatalmas sintó templomkapu a dagály idején magasztosan emelkedik ki a tengerből, így méltán sorolják Japán három legszebb helyéhez. Délután Hirosimában ellátogatunk a Béke Múzeumba és az Emlékparkba, ezenkívül megtekintjük a Hirosima Dómot – az atombomba támadás mementóját. Este visszavonatozunk Kiotóba.
Szállás Kiotóban.

13. nap


Délelőtt szabadprogram, majd a nap második felében Narában látogatunk, először megnézzük a Todaiji templomot (a Nagy Buddha szoborral), majd a Kasuga Taisha szentélyt is, végül pedig a Nara Nagomikan ajándéktárgy áruházba megyünk. A program részét képezi egy séta a Nara parkban, ahol 1200 őz él szabadon.
Szállás: Kiotóban.

14. nap

Szabad program Kiotóban.

Szállás Kiotóban.

15. nap

Transzfer a repülőtérre. Érkezés Budapestre az esti órákban.


Szállás

Shiba Park Hotel 3+*, Tokió
Yumoto Fujiya Hotel 4*, Hakone
Hida Hotel Plaza 3*, Takayama
Kanazawa Hotel 3*
Karasuma Kyoto Hotel 3*, Kiotó

A szálloda változtatásának jogát fenntartjuk!



A részvételi díj tartalmazza:

  •     Szállást a megadott szállodákban, kétágyas szobában
  •     A túra során 5 ebédet
  •     Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket
  •     A programban említett szervezett, angol nyelvű idegenvezetős városnézéseket/kirándulásokat
  •     Angol nyelvű asszisztenciát, ahol nincs idegenvezetés (pl. vonat)
  •     A vonatjegyeket
  •     Retúr repülőtéri transzfert


A részvételi díj nem tartalmazza:

  •     A programban nem szereplő étkezéseket
  •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • Reggeli felár: 79 200 Ft/ fő/ 14 nap



Hasonló ajánlatok