A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Isztriai körút

Horvátország, Körutazás Horvátországban, Körutazás Horvátországban
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
szállás: kétcsillagos szálloda
szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, beépített szekrény, kis asztal székekkel, létszámnak megfelelő ágy, a főépület recepcióján széf bérelhető, főépületben TV szoba és WIFI
ellátás: svédasztalos félpanzió a főépület éttermében

utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány
Hivatalos fizetőeszköz: Horvát Kuna - HRK 

Felszállási lehetőségek:
06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:


1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Utunk első állomása Opatija, a régi, méltán híres Abbázia, a Monarchia gyöngyszeme. Városnézésünk során megtekintjük a XIX. sz-i palotákat, majd sétálunk a gyönyörű botanikus kertben. Városnéző sétánkat a tengerparton fejezzük be és autóbuszunkkal Krk-szigetre indulunk.

Érkezés Krk-szigetre a szállodába az esti órákban, ahol igen bőséges svédasztalos vacsorával várnak minket. Az autóbusz a szálloda recepciójától a szabad busz parkolóhelyektől függően kb. 200-400 méterre tud megállni. A három épületből álló szállodakomplexum a betonos-köves tengerparttól kb. 50 méterre, gyönyörű panorámájú helyen található.

A VACSORA IS TARTALMAZ ITALFOGYASZTÁST! (üdítők, víz, kávé)

2. nap
Reggeli után Rabacba indulunk, mely már a római korban is lakott település volt. Rabac után Pula felé vesszük az irányt, melynek méltán híres amfiteátruma szinte uralja a belvárost. A több, mint 3000 éves város az Isztriai- félsziget legnagyobb városa. Az amfiteátrum mellett megcsodálhatjuk Augustus templomát, Sergius diadalívét és a kettős kaput is. Délután utazásunkat Rovinjban folytatjuk, ahol már 5000 évvel ezelőtt is éltek emberek. A kis kiugró szirtfokra épült városka legjelentősebb műemléke a Szent Eufémia templom, de a település tele van középkori és velencei műemlékekkel. A nap végén visszautazunk a szállodába és elfogyasztjuk igen bőséges svédasztalos vacsoránkat.

3. nap
Reggeli után útnak indulunk. Utunk első állomása Porec. A település már az i.e. II. században városi rangot kapott Tiberius császártól. A város legnagyobb művészeti értékét a Szent Euphrasius Bazilika képviseli. Nagy élményt jelent a szűk utcácskákon való sétálás, mivel a házakból a velencei kultúra köszön vissza ránk. Ezután a félsziget belsejében található Motovunt látogatjuk meg, mely megőrizte középkori műemlékeit. Utolsó állomásként Hum-ot tekintjük meg, mely a világ legkisebb városa címet vívta ki magának alig néhány lakosával. Hum után visszautazunk a szállodába, ahol már vár minket a finom és bőséges vacsora.

4. nap
Reggeli után elhagyjuk a szállodát, búcsút veszünk Krk-szigettől és Rijekába utazunk, ahol az utolsó magyar királyi kikötőváros, Fiume műemlékeivel ismerkedünk. Városnézésünk után folyamatos utazás rövid pihenőkkel hazáig. Érkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás kétcsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval, az étkezéseknél italfogyasztással (üdítő, víz, kávé), idegenforgalmi adó, kirándulások a program szerint.

Audio guide készülék (fülhallgató) bérelhető: 1400 Ft / fő / 4 nap

Tájékoztató belépőjegy ktg.:
kb. 170 HRK

Hasonló ajánlatok