A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Benelux Körút - sajt, tulipán, szélmalom

Belgium, Körutazás Belgiumban, Körutazás Belgiumban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam: 7 nap / 6 éj
szállás: háromcsillagos szállodák
Ellátás:
svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél, vagy érvényes plasztik kártyás személyi igazolvány
Németország, Belgium, Hollandia hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
04:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
05:15 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
06:15 Tatabánya, Győri út, Penny Market oldalában
07:00 Győr, M1, Arrabona pihenő
07:45 Mosonmagyaróvár, M1 MOL kút

PROGRAM:

1 . nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés németországi szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap
Reggeli után elhagyjuk szállodánkat, Belgium felé vesszük az irányt. Első állomásunk Brüsszel. Ismerkedünk Brüsszel nevezetességeivel. Megnézzük a Manneken Pist, láthatjuk a Székesegyház, az Atomium és az Európai Unió központjának épületét is. Városnézésünk után továbbutazunk Antwerpenbe, elfoglaljuk szállásunkat.

3. nap
Reggeli után Antwerpen látványosságait nézzük meg. Láthatjuk a Főteret, a Rubens emlékművet, a Katedrálist és sétálunk a Schelde partján is. Ezután Flandriába, Gentbe utazunk. Sétálunk a Főtéren, megnézzük a Katedrálist, a Gravensteen palotát, a Városházát és a Szent Mihály hidat is. Városnézésünk után továbbutazunk, vár minket Flandria másik gyöngyszeme, Bruges, mely középkori épületeivel és hangulatával elvarázsolja a turistákat. Sétánk során láthatjuk a Városháza és a Szent Vér Bazilika épületét, az Óratornyot és a Főteret is. Este érkezünk vissza antwerpeni szállásunkra.

4. nap
Reggeli után útnak indulunk, először a XI. században alapított Goudába érkezünk, amit a sajt kereskedéséről lett híres. A Városháza és a Szent János templom után a sajt múzeumot is felkeressük. Ezután utazunk tovább Delftbe, a tipikus holland kisvárosba. Hangulatos sétát teszünk a történelmi belvárosban. A város porcelánjairól híres. Ezután Rotterdamban állunk meg és megismerjük a modern holland építészet remekeit. Busszal átmegyünk az Erasmus hídon, és láthatjuk az Euromast tornyot is. Estére érkezünk vissza antwerpeni szállodánkba.

5. nap
Reggeli után elhagyjuk szállásunkat. Az április, májusi időpontoknál Keukenhofba utazunk, ahol a világ talán legnagyobb virágos kertje fogad minket. Egyéb időpontokban Hágába utazunk és idegenvezetőnkkel megtekintjük Hága nevezetességeit. A keukenhofi/hágai program után továbbutazunk Zaanse Schansba. Öt működő szélmalom, csokoládé-, sajt-, fapapucskészítő műhelyek várják a látogatókat, sok érdekességet láthatunk, tapasztalhatunk. A skanzen-falu után érkezünk meg Hollandia fővárosába, Amsterdamba. Hajós városnézésen vehetünk részt, sétáunk, és egy kis szabadidőre is lehetőség lesz. Este érkezünk meg Emmerichbe a szállodába.

6. nap
Reggeli után elhagyjuk a szállodát és Köln városába indulunk, ahol a nap nagy részét töltjük. Megnézzük a város leghíresebb épületét, a Dómot, de a Gross St. Marton templomot is megtekintésre ajánljuk, hiszen szépsége a Dóm szépségével vetekszik. Szabadprogramra is lehetőség van. Egy kis gasztronómiai élvezetként ajánljuk a belvárosban a város egyik legnagyobb sörözőjét, ahol igazi kölni sört, kölscht ihatunk kölschli kolbász kíséretében, melyet méterben mérnek. Érdemes sétát tenni a Rajna partján, nagyon kellemes élményt nyújt. Köln sajátos atmoszférája egyetlen másik német városéval sem hasonlítható össze. Érkezés németországi szálláshelyünkre az esti órákban

7. nap
Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, idegenvezetés, 6 éj háromcsillagos szállodákban, svédasztalos reggeli, kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó.

VEGETÁRIÁNUS  VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!


Tájékoztató belépőjegy ktg. a teljes programra:
kb. 40 EUR/fő + Amszterdam városnéző hajójegy 15 EUR/fő
Euromast torony: kb. 10 EUR (csak bankkártyával fizethető)