A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Nyaralás a Maldív-szigeteken - Velassaru Maldives ***** - budapesti indulással

Maldív-szigetek, Male Atoll, Észak-Male Atoll
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A sziget 450 méter hosszú és 150 méter széles. A fő sziget, azaz a repülőtér mindössze 12 km -re fekszik, ami gyorshajóval nem több, mint 25 perc alatt elérhető. A sziget körüli zátony kb 75-100 m-re van.

Időpont: a megadott vagy tetszés szerinti időpontban

Időtartam:
10 nap/7 éj

Utazás: Budapestről menetrend szerinti járatokkal, átszállással

Szolgáltatások: „Vela”főétterem, a la carte étterem mediterrán konyhával, egy további étterem európai, indiai és távolkeleti specialitásokkal és bár várja a vendégeket. Medence (napágyak és napernyők a strandon is ingyenesen), ajándékbolt, CD/DVD kölcsönzés, internetsarok. Térítés ellenében: orvosi ügyelet, The Spa Velassaru. Sportolási lehetőségek (foglaltság függvényében): asztalitenisz, fitness terem. Térités ellenében: fitness terem, horgászat, kajak, katamarán, parasailing, búvárkodás, teniszpálya, vízisí, windsurf .

Szobák: Deluxe bungaló: (kb 70 nm) az 52 különálló bungaló pár lépésre található a strandtól. Ízlésesen berendezett, félig nyitott fürdőszobával (kád, zuhany, WC, külsö zuhanyzó, hajszáritó) rendelkeznek. LCD TV, DVD lejátszó, telefon, ingyenes Wifi, légkondicionálás, ventilátor, kávé- és teafőző, minibár, széf és terasz tartozik a szobához. Beach villa: tágasabb (kb 96 nm), de a deluxe bungalókhoz hasonló felszereltségű szoba. Tengerre néz.

Ellátás: Reggeli, felár ellenében félpanzió, teljes panzió, vagy all inclusive ellátással kérhető .

A jelzett ár tartalmazza a repülőjegyet (Budapesti indulás), illetékkel együtt, valamint a megadott szolgáltatásokat, kivéve a biztosításokat. Helyszínen fizetendőek: 50 USD/ fő vízum

IDŐPONTOKÉRT ÉS HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉGÉRT KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

KÉRJÜK FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG! HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!

Hasonló ajánlatok