A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Húsvét az Adrián

Horvátország, Körutazás Horvátországban, Körutazás Horvátországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam
: 4 nap / 3 éj
szállás:
háromcsillagos szálloda (Hotel Drazica), standard szobák
szobák felszereltsége: zuhanyozós fürdőszoba, légkondicionálás, ízléses berendezés, SAT TV, széf, telefon,kis hűtőszekrény/minibár hűtő, hajszárító
ellátás: félpanzió / svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora az étkezések időtartama alatt korlátlan italfogyasztással (bor,sör, üdítő, víz)
utazáshoz szükséges:
érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna - HRK


Felszállási lehetőségek:

  • 06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap

Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Érkezés a délutáni órákban a Krk-szigetre.

A szálloda távolsága a tengerparttól kb. 30 m. Krk belvárosa kb. 8-10 perc sétával elérhető.

A szálloda szobái szépen berendezettek, hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel felszereltek.

Standard szobákban történik az elhelyezés.

Érkezéskor elfoglaljuk szobáinkat, szabadprogram, majd vacsora a szállodában. A vacsora időtartama alatt a helyi italok (bor, sör, üdítő, víz)  korlátlanul fogyaszthatók.

2. nap

Meglátogatjuk Krk belvárosát, megnézzük nevezetességeit, sétálunk a kikötőben majd autóbuszunkkal  Vrbnikbe utazunk, ahol sétálunk Vrbnik zegzugos, hangulatos kis utcácskáin, átsétálhatunk a mindössze 40 cm "széles" kis utcán is. Vrbnik egyik legnevezetesebb és leghangulatosabb pincéjében a Nada pincében üdvözlő itallal várnak minket, filmet vetítenek nekünk, majd egy vidám, bőséges bor, házisonka, sajt kóstolón vehetünk részt.

A pincében házisonka, sajt és borvásárlásra is lehetőség van, így a finomságokból hozhatunk az itthonmaradottak- nak. A program után visszaindulunk a szállodába. Este elfogyasztjuk svédasztalos vacsoránkat. A szállodában élőzene gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról.

3. nap

Délelőtt Rijekába utazunk, ismerkedünk a város nevezetességeivel. Magyaror- szág utolsó tengeri kikötőjében, a századfordulós hangulatú Fiume belvárosában sétálhatunk.

Ezt követően folytatjuk utunkat Opatijába, melyet  nem véletlenül neveznek a Monarchia gyöngyszemének. Gyönyörű, rendezett sétányán végigsétálva eljutunk egy elegáns szállodáig, ahol  húsvéti csokoládékóstolóval várnak minket. A szálloda a kézzel készített, nagyon finom pralinéiról, csokoládéiról híres. Csokoládéfinomságai miatt rengeteg turista látogatja meg egész évben.

Finom pralinékat kóstolhatunk és látni fogjuk, hogy még a csésze, a csészealj és a kanál is csokiból van! Mindezekhez egy ízletes brandyvel is megkínálnak minket. Az édes program után még élvezzük Opatija hangulatát, rövid város- nézés keretében megtekintjük a méltán híres palotákat, épületeket, majd autóbuszunkkal visszautazunk a szállodába. Elfogyasztjuk vacsoránkat.

4. nap

Reggeli után, kb. 10:00-kor hazaindulás. Folyamatos utazás. Érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól, határon való várakozástól függően a késő délutáni, kora esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetés, 3 éj szállás háromcsillagos tengerparti szállodában svédasztalos félpanzióval, az étkezések időtartama alatt korlátlan italfogyasztással (bor, sör, üdítők, víz),egy kis húsvéti ajándék mindenkinek, kirándulás Krk városába, Rijekába, Opatijába, bor-házi sonka-sajt kóstoló Vrbnikben, csokoládékóstoló Opatijában,idegenforgalmi adó.

GYERMEKKEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN FOGLALÁSKOR PONTOS SZÜLETÉSI DÁTUM SZÜKSÉGES. A SZÁLLÁS ELFOGLALÁSÁNAK NAPJÁN A GYERMEK MÉG NEM TÖLTHETI BE AZ IGÉNYBE VENNI KÍVÁNT KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ MAXIMÁLIS ÉLETKORT.

TÁRSÍTÁS VÁLLALÁSA ESETÉN SEMMILYEN FELÁRAT NEM KELL FIZETNI.
(Társítás kétágyas szobában)

Hasonló ajánlatok