A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Nyaralás a Maldív-szigeteken - Royal Island ***** - budapesti indulással

Maldív-szigetek, Baa Atoll, Baa Atoll
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A csodálatosan szép sziget az Indiai- óceánban az Egyenlítő mentén 90 000 négyzetméternyi területen fekszik, India és a Sri Lanka szomszédságában. A sziget fővárosa Malé. Az 1196 szigetből csupán 200 lakott. A szigeten valóságos paradicsom várja a búvárkodás szerelmeseit, valamint a kikapcsolódni vágyókat. Pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta víz látványa fogadja az ideérkezőket.

Időpont: a megadott vagy tetszés szerinti időpontban

Időtartam: 10 nap/7 éj

Utazás: Budapestről menetrend szerinti járatokkal, átszállással 


Royal Island*****

A sziget mérete 800 m x 220 m. A hotel 2001. márciusában nyitotta meg kapuit, jelenleg a szigetvilág egyik legszebb szállodája. A sziget a repülőtérről csak hidroplánnal érhető el, az utazás ideje 30 perc.


Szolgáltatások:
Főétterem, ázsiai étterem, kávézó, bárok, disco, egészségcentrum, gőzfürdő, szépségszalon, sportcentrum, ékszerüzlet, ajándékbolt, fotóüzlet. Sport és szórakozás: búvárkodás, vízisí, jetski, horgászat, szörf, vitorlázás, kenu, strandröplabda, kosárlabda, tollaslabda, biliárd, asztalitenisz, fallabda, teniszpálya, aerobic, úszómedence, gyermekmedence, élőzene, kulturális bemutató, karaoke stúdió.


Szobák:
Beach villa: A faházak a parton állnak, teraszukon kerti bútorral. A légkondicionált szobák ízlésesen berendezettek, bennük mennyezeti ventilátor, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, telefon, TV, széf, internet csatlakozás, fürdőszoba félig nyitott zuhanyzóval és hajszárítóval.


Ellátás:
Félpanzió. Teljes panziós vagy  all inclusive ellátás felár ellenében választható.

A jelzett ár minden járulékos költséget tartalmaz, kivéve a biztosításokat!


HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉG!

Ajánlatunkban jelzett ár szabad helyek függvényében érvényes!

Kérjük, foglalásukat minél előbb tegyék meg, mivel a repülőjegyek ára a telítettség függvényében jelentősen változhat, drágulhat!


Hasonló ajánlatok