A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Nyaralás Dominikán - Ifa Villas Bavaro **** - repülővel

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Dominika, a hófehér homokú öblök országa, ahol kristálytiszta türkizkék tenger, gazdag növényzet, modern, minden igényt kielégítő szállodák, és trópusi klíma várja a napfény és a vízi sportok szerelmeseit.
Álomszép szálloda a strandon, csodálatos környezetben, kiváló ár-érték aránnyal.

A családi vezetés alatt álló szálloda a kilométerhosszú, homokos Bavaro strand egyik legszebb pontján fekszik, trópusi növényekkel körülölelve. A busztranszfer Punta Cana repülőteréről kb. 30 perc, Santo Domingo repülőteréről kb. 2,5 óra.

Szolgáltatások

Az ismert szállodalánchoz tartozó szálloda 3 épületből áll (Bavaro Village, Bavaro Ocean, Bavaro Villas). A vendégek az egész létesítmény területén korlátozás nélkül igénybe vehetik a szolgáltatásokat. Rendelkezésre áll hall recepcióval, WIFI (térítés ellenében), 8 bár (az egyik az új chill out-bár), 2 büféétterem, 4 a’la carte-étterem (olasz, gourmet, mexikói és keleti), pizzéria, snack-bár, jacuzzi-bár, kis szupermarket és ajándéküzlet. A létesítmény központját a 2 édesvizű úszómedencéből, napozóteraszból és pool-/snack-bárból álló, gyönyörű medence-rész képezi. Napágyak és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.
Térítés ellenében: az IFA Corallium Spa & MediSpa központban szépségkezelések.

Sport: Aerobic, kosárlabda, fitneszterem, kajak, katamaránozás, vitorlázás, szörf, 2 teniszpálya, asztalitenisz, vízibicikli és röplabda. Térítés ellenében: golf és búvárkodás.

Szobák

A karibi stílusban berendezett, kényelmes szobákban a Bavaro Villas részben 2 fullsize-ágy, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító, légkondicionálás, bérelhető széf, plazma-kábel-TV, telefon, WIFI (térítés ellenében), kis hűtőszekrény és terasz. A szobák sorbungalókban találhatók, és kb. 600 m-re fekszenek a strandtól, ahova ingyenes hotelbuszokkal lehet eljutni.
Superior-szobák: Tágasabbak, a Bavaro Village és Bavaro Ocean részben találhatók, francia balkonnal rendelkeznek, kiegészítve külön zuhanyozóval a fürdőszobában. A Superior-szobák külön kis lakóegységekben helyezkednek el, kb. 150-400 m-re a strandtól.

Ellátás

All inclusive: Minden étkezés büférendszerben. A főétkezéseknél helyi asztali italok. A vacsorát az egyik a’la carte-étteremben is el lehet fogyasztani (előzetes foglalással). Snack-ételek fogyasztása 12.00 és 07.00 óra között a pizzériában/snack-bárban, 12.00 és 16.00 óra között a strand/snack-bárban. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok egész nap különböző bárokban valamint 23.00 és éjjel 04.00 óra között a diszkóban.

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐ A HELYSZÍNEN

A jelzett ár minden járulékos költséget tartalmaz, kivéve a biztosításokat!

Helyszínen fizetendő: 10 USD/ fő turista kártya

Hasonló ajánlatok