A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szentföldi út - haladóknak

Izrael, Izrael, Jeruzsálem
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

1. nap: Budapest – Tel Aviv – Galilea

Utazás Budapestről repülővel Tel Avivba, Idegenvezetőnk várja Önöket, majd a szállodába utaznak. Vacsora és szállás Názáretben.


2. nap: Caesarea – Meggido - Gan Hashlosha

Utazás Caesarea-ba a római színház, a hippodrom és a Nagy Herodes által épített város maradványainak megtekintése – ahol Pál Apostol 2 évig raboskodott.  Ezután utunk Meggidoba vezet, ahol a Szentföld legrégebbi templomromját láthatjuk és megtekinthetjük az armageddoni csata jövendőbeli helyszínét. Délután látogatást teszünk Gan Hashlosha melegvizes fürdőben. Szállás, vacsora  Názáretben


3. nap: Haifa - Akko - Rosh Hanikra barlangok

Reggeli után utazás Haifába, ahol elõször buszos városnézés a város látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezetõ kertrendszerben. Továbbutazás Akkoba, a kereszteslovagok városába. Utazás a Földközi-tenger partján található Rosh Hanikra barlangokhoz (30,- USD/fő), melyet a tenger alakitott ki. Ez az alagút 200 m hosszú és drótkötélpályán érhető csak el. Visszautazás Názáretbe vacsora, szállás.


4. nap: Galilea

Reggeli után Capernaumban ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Majd utunk Tabghára, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére vezet, ezután megtekintjük a boldogmondások helyszínét. Végül vízkeresztség Yardenitben. Majd Nazarethben, Jézus gyermekkorának városában meglátogatjuk az Angyali üdvözlet templomát. Utazás, vacsora és szállás Názáretben.


5. nap: Jeruzsálem

Reggeli, majd indulás az Olajfák hegyére – Jeruzsálem legszebb kilátójához, Getsemáne-kert, Nemzetek temploma, Oroszlán kapu, majd a Via Dolorosa, Szent Sír Templom, Sion-hegy, Dávid sírja, Utolsó vacsora terme, végül a Sírkert. Vacsora, szállás Jeruzsálemben.


6. nap: Jeruzsálem

Reggeli, majd kirándulás az óvárosba, Siratófal, templomhegy, Ezékiás vízvezetéken (Dávid városa), bazár, vásárlás, szabad program. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.


7. nap: A Holt-tenger vidéke

Reggeli, majd utazás Jordán-völgyébe, Jerikóba, a pálmafák városába, majd Qumranba, a holt-tengeri tekercsek lelőhelyére. Ezután több száz métert ereszkedve, áthaladva a Júdeai sivatagon érünk a Holt-tenger vidékére. Ein Gedi oázisnál teszünk látogatást, ahol megtekintjük a Dávid vizesést (Saul király álma), majd fürdőzési lehetőség a Holt-tengerben. Végül visszatérés, vacsora és szállás Jeruzsálemben.


8. nap: Tel Aviv- Budapest

Reggeli után Tel Aviv-ba utazunk, séta a városban, hires a Carmel piac felkeresése. Majd a hangulatos Jaffa óvárosában barangolhatunk. Transzfer a Ben Gurion repülőtérre, majd repülés Budapestre, érkezés az esti órákban.

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:


  • repülőjegy menetrendszerinti járatokra ELAL by UP Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon

  • elhelyezés 3 csillagos szállodákban (Tiberias/Názáret és Jeruzsálem)

  • kétágyas, zuhanyzós/WC-s szobákban

  • büféreggeli és menüvacsora

  • helyi magyarnyelvű idegenvezetés

  • belépők (kivéve Rosh Hanikra barlangok)

  • transzferek

  • a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal történik


Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:


  • reptéri illeték 66.000,- Ft./fő

  • az ajánlott borravalókat (az idegenvezetőnek, a szállodai személyzetnek, a csomaghordóknak és a buszvezetőnek kérjük összesen 42.- EURO-t számoljanak)

  • egyágyas felár: 89.000,- Ft./fő, csomag: 25.000,- Ft./23 kg

  • utazási biztosítást 590,- Ft./nap/fő (70 évig)

Hasonló ajánlatok