A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Zempléni Szilveszter

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

SÁROSPATAK-KASSA-NYÍREGYHÁZA-EGER

Időpontok: 2018. december 29 - 2019. január 01.



Utazás: autóbusszal.
Elhelyezés: Sárospatak: Bodrog Wellness Hotel **** 2 ágyas (zuh. / WC) erkélyes szobáiban
Az alábbi alapszolgáltatásokat tartalmazza a részvételi díj a wellness részlegben: úszómedence, pezsgőfürdő, sókamra, finn szauna, gőzkabin, fitness terem, fürdőköpeny használat.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora, szilveszterkor ünnepi vacsora)

1. nap: Budapest – Kassa – Sárospatak (kb. 320 km)
Utazás az M3 autópályán KASSÁ-ra. A városnézés során ellátogatunk a Fő utcára és Fő térre, majd a város legszebb épülete a Szent Erzsébet püspöki székesegyház fogad bennünket, amely a magyar gótika talán egyedülálló temploma, a francia katedrálisok szintjéhez mérhető. Az altemplomban található II. Rákóczi Ferenc és bujdosó társainak kriptája. Séta keretében ismerkedés a nevezetesebb építményekkel: Orbán torony, Megyeháza, Rodostó-ház, Miklós-börtön stb. A városnézés után egy kis szabadidő, majd irány Sárospatak. Vacsora, szállás.

2. nap: Nyíregyháza (kb. 110 km)
Kirándulás NYÍREGYHÁZÁ-ra. A „szabolcsi főváros” eddig sok programunkból méltatlanul kimaradt – most ezt a hiányt igyekszünk pótolni. A megyeszékhely Benczúr Gyula, Váci Mihály és Krúdy Gyula városa is egyben. Városnézésünk során látjuk majd a Városházát, a Megyeházát, a Görög-, és a Római katolikus templomot, Móricz Zsigmond Színházat. Késő délután visszatérve a szálláshelyünkre vacsora, szállás.

3. nap: Sárospatak
Délelőtt gyalogos városnézés SÁROSPATAK-on, „a Bodrog menti Athénban”. A séta során felkeressük a Rákóczi Vármúzeumot (Lórántffy lodzsa, „Sub rosa” terem...), a Református Kollégiumot és Könyvtárat, valamint a Vártemplomot (Észak-Magyarország egyik legnagyobb gótikus csarnoktemploma). Délután rövid pihenő, illetve készülődés a szilveszteri mulatságra.

4. nap: Eger – Budapest (kb. 290 km)
Az éjszakai mulatság után késői reggeli. Délelőtt irány EGER, „a barokk és borok városa”! Séta a történelmi belvárosban: Bazilika, Líceum, Megyeháza a csodás kovácsoltvas kapuival, a híres Dobó tér. (A bazilika látogatása szertartás függvénye!) A nap folytatásaként EGER – SZÉPASSZONYVÖLGY híres pincesorán sétálgatunk. A jófajta egri borok kóstolására lehetőségünk lesz, melyet mindenki a szomjúsága és pénztárcája függvényében, egyénileg fizet. (A pincék látogatása nyitva tartás függvénye az ünnep miatt!) Hazautazás Budapestre, érkezés az esti órákban. 


Idegenforgalmi adó 750,- Ft (18 éves kortól fizetendő az irodában!)

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 3.500,- Ft és kb. 15,- €) nem foglalja magában!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.

Az ún. „Átmenő biztosítást” (1. napra) a részvételi díj tartalmazza!

A változtatás jogát fenntartjuk!


Hasonló ajánlatok