A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Felvidéki kiskörút

Szlovákia, Körutazás Szlovákiában, Körutazás Szlovákiában
  • Szálláskategória: Panzió
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás


Bajmóc-Nyitra-Trencsén-Nagyszombat-Pozsony


utazás módja
: busz            
időtartam: 3 nap / 2 éj                         
ellátás: svédasztalos reggeli
szállás: háromcsillagos panzióban
Szobák felszereltsége: létszámnak megfelelő ágy, szekrény,  TV, zuhanyozós fürdőszoba
utazáshoz szükséges: bármilyen típusú személyi igazolvány
Szlovákia hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt

PROGRAM:


1.nap

Indulás a felszállási helyszínnél megadott időpont szerint. Utunk első állomása Bajmóc, annak is híres vára, mely Közép-Európa egyik leglátogatottabb és legszebb várkastélya. A várkastélyt egy mésztufa dombon építették, ahol korábban a XI. sz-ban egy középkori vár állott. A múltban a leghíresebb és leggazdagabb nemesi családok tulajdonában állt a várkastély. Utolsó tulajdonosa Pálfi János gróf volt, aki a franciaországi Loire-menti kastélyok mintájára építtette át a várat. Így keverednek a középkori vár jellegzetes vonalai a modernebb kor pompájával. Folytatjuk utunkat Kistapolcsányba, ahol a Habsburgok nyári rezidenciáját látogatjuk meg. Ma múzeum működik a klasszicista épületszárnyban. Itt megcsodálhatjuk a 14 ezer kötetes könyvtárat, gyönyörű festményeket, bútorzatot és az egyedülálló kerámia és porcelán gyűjteményt. Kistapolcsány után Nyitrára érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat, mely Nyitra központjában található.

2.nap Reggeli után Trencsénbe utazunk, ahol idegenvezetőnkkel megnézzük a belváros nevezetes épületeit, a várat, a Kegytemplomot, a Piarista templomot. A délutánt Nyitrán töltjük, megtekintjük a Szent Emmerám templomot, a Várnegyedet, a Püspöki palotát és a Vármegye házat. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és Nagyszombatra utazunk. Sétánk során megnézzük a Szent Miklós plébánia templomot, az érseki palotát és a copf stílusú Városházát is. Folytatjuk utunkat Pozsonyba. Megnézzük a várat és a koronázó templomot majd rövid belvárosi séta után hazaindulunk. Folyamatos utazás egy pihenővel, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetés, 2 éj háromcsillagos panzióban,  svédasztalos reggeli, kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó.

TÁRSÍTÁS VÁLLALÁSA ESETÉN FELÁRAT NEM KELL FIZETNI. (TÁRSÍTÁS KÉTÁGYAS SZOBÁBAN.)

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!  


Tájékoztató belépőjegyárak:
A program össz. belépőjegy ktg-e kb. 35 Eur

Hasonló ajánlatok