A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szlovénia kincsei

Szlovénia, Körutazás Szlovéniában, Körutazás Szlovéniában
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam 4 nap / 3 éj
szállás: négycsillagos szálloda
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Szlovénia hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap:
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniába. Érkezés Mariborba a délelőtti órákban. A második legnagyobb szlovén városban tett sétánk során a világ legrégibb ma is termő szőlőtőkéjét is látni fogjuk. Délután rövid sétát teszünk Skofja-Loka-ban, amely Szlovénia legrégebbi városa. 973-ban említik először a nevét. Érkezés Kranj-ba, ahol elfoglaljuk a szállásunkat, majd vacsora.

2. nap:
Reggeli után a Postojnai Cseppkőbarlangot látogatjuk meg, mely az egyik legnagyobb barlang a világon. A barlang meglátogatása után Predjama várát nézzük meg. A délutánt a tengerparton, a középkori Piran megtekintésével töltjük. Visszautazunk a szállodába, majd vacsora.

3. nap:
Reggeli után a Bledi-tóhoz utazunk. Itt meglátogatjuk az ezer éves bledi várat és a pletnázást sem hagyhatjuk ki! A Bledi-szigetre különleges helyi bárkával, pletnával juthatunk át. Innen a legszebb a kilátás az egész tóra, és ha megkongatjuk a sziget harangjait, akkor szerencsénk lesz. Ezután szabadprogram a tó partján. Délután a vadregényes Bohinji-tó partjára, Ribcev Laz-ba utazunk. Itt megnézzük a hegyek között élő híres Aranyszarvú szobrát. Visszautazás a szállodába, majd vacsora

4. nap:
Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és hazaindulunk. Útközben megismerkedünk a főváros, Ljubljana nevezetességeivel. Városnéző sétát teszünk, majd siklóval felmegyünk a várba is. Délután folytatjuk hazautunkat, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, IDEGENVEZETÉS, 3 ÉJ NÉGYCSILLAGOS SZÁLLODÁBAN SVÉDASZTALOS REGGELIVEL, KIRÁNDULÁSOK A PROGRAMBAN LEÍRTAK SZERINT, IDEGENFORGALMI ADÓ.

FONTOS: 12 éves gyermek, aki a szállás elfoglalásának napján még nem töltötte be 12. életévét.

 
Tájékoztató  belépőjegy ktg. a teljes programra: kb. 60-65 Euro


Hasonló ajánlatok