A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Advent Bécsben és Schönnbrunnban

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Utazás módja: busz

Időtartam: 1 nap                         

Ellátás: önellátás

Utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány

Felszállási lehetőségek:

07:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
07:45 Bp., XI., Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)

PROGRAM:


Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint.  Folyamatos utazás egy rövid pihenővel.

Érkezés Bécs városába a forgalomtól függően  a délelőtti órákban.  Autóbuszaink Bécsben a Mariahilffer Strasse és a Gürtel sarkánál állnak meg. Bécsben szabadprogram keretében sétálhatunk a karácsonyi díszben pompázó Mariahilffer Strassén, vásárolgathatunk és elvegyülhetünk a karácsonyi forgatagban. Kb. 15:00-kor autóbuszunkkal a Mariahilffer St. és a Gürtel sarkáról indulunk a Schönbrunni Kastélyhoz.

A kastély díszudvarán hagyományosan megrendezésre kerülő karácsonyi vásár olyan, mintha visszacsöppennénk egy kicsit a Monarchia idejébe. Hagyományos játékokat, gyönyörű karácsonyfadíszeket, kézzel készített kerámiákat, gyertyákat  vásárolhatunk a kertben felállított standoknál. Igazi bécsi specialitásokat is kóstolhatunk, szomjunkat alkoholos és alkoholmentes puncskreációkkal, forralt borral olthatjuk. A Schönbrunni kastély ádventkor is gyönyörű! Ha valaki nemcsak a díszkertben megrendezett karácsonyi vásári forgatagban szeretne elvegyülni, hanem kulturális programra is vágyik,  a helyszínen belépőt vásárolhat a kastélyba (12-15 Euro) és megtekintheti a kastély szobáit is. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a pénztárnál hosszú sorok vannak ádvent idején. Csak abban az esetben vásároljanak belépőt, ha a sor végigállását követően még a kastély megtekintésére is marad idő.

Visszaindulás a Schönbrunni kastélytól  18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően kb. 22:00 órakor.


A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, CSOPORTKÍSÉRŐVEL

Hasonló ajánlatok