Hírlevél feliratkozás

Advent Bécsben - balatoni indulás

Úticél: Ausztria, Bécs és környéke
Szállás típus: Nincs
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Busz
Időtartam:
Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Indulás:

 

Utazás: autóbusszal

Felszállási lehetőség: Kaposvár - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Keszthely – Sopron útvonalon


Program:

Indulás  kora reggel. Folyamatos utazás rövid pihenővel, érkezés Bécsbe a késő délelőtti órákban. Első állomásunk a Habsburgok nyári rezidenciájához, Schönbrunnba vezet. Megismerkedhetünk a kastély történetével, majd szabadprogram a kastélyparkban, ahol a karácsonyi vásárban a hagyományos kézműves ajándékok mellett kulináris élményekkel is gazdagodhatunk. (Kastélylátogatásra egyénileg van lehetőség – javasoljuk az előzetes online jegyvásárlást)
Ezután folytatjuk ismerkedésünket a császárvárossal. Autóbuszos városnézés a Ringen: Mária Terézia tér, Operaház, Parlament, Városháza, Burgtheater.  Fakultatív városnéző séta idegenvezetőnkkel (Hofburg – Kärtner Straße – Kapucinusok temploma – Habsburg kripta – Szent István dóm)
Ezt követően szabadprogram az ünnepi díszben pompázó városban és az Adventi vásáron, ahol az árusok  faházikóinak kavalkádja, a finom sült kolbász, a forralt bor, a sült gesztenye és pörkölt mandula illata kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre!
Visszaindulás 18 óra körül, érkezés a késő esti órákban.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén indul! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza: utazás komfortos autóbusszal, idegenvezetés
Külön fizetendő: utasbiztosítás 500 Ft/fő, városi behajtási engedély 3 EUR/fő


vissza az előző oldalra