A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Szilveszter határon innen és túl...

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Sopron
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás


SZILVESZTER HATÁRON INNEN ÉS TÚL
POZSONY – MARIA SCHUTZ – BÉCSI-ERDŐ – SOPRON – GYŐR

Időpontok: 2019. december 29 - 2020. január 01.

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Sopron: Hotel Szieszta 2 ágyas (zuh. / WC, erkélyes) standard szobáiban
(A wellness részleg alábbi szolgáltatásainak használatát a részvételi díj tartalmazza: beltéri medence, pezsgőfürdő, finn-szauna, gőzfürdő, kondicionálóterem. Fürdőköpeny bérleti díja: 1.500,- Ft / 3 éj.)

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és büfévacsora) + szilveszterkor műsoros gálavacsora

 

1. nap: Budapest – Pozsony – Sopron (kb. 330 km)
Utazás rövid pihenővel POZSONY-ba. A gyalogos városnézés során – helyi idegenvezető közreműködésével – belvárosi séta. A Szt. Márton Székesegyházban tartották a híres koronázási ceremóniákat (szertartások függvénye a látogatás). Az óváros számos gyönyörű műemléképületeit is sorra vesszük (Mihály-kapu, Fő tér, Korzó, a híres reformkori országgyűlések helyszíne stb.). Szabadidő után irány Sopron. Vacsora, szállás.

2. nap: Maria Schutz – Bécsi-erdő (kb. 270 km)
Utazás a Semmering alatt megbújó, megkapó látvánnyal bíró búcsújáróhelyre, MARIA SCHUTZ-ba. A barokk templomot a XVIII. században egy csodatevő, gyógyító forrás fölött építették meg. A templom megtekintése mellett a táj panorámája is rabul ejti az utazót. BADEN BEI WIEN a biedermier fürdőváros, I. Ferenc császár kedvenc üdülőhelye volt. Gyógyhatású vizeit már a rómaiak felfedezték. Rövid séta a kisvárosban, amelyet Mozart és Beethoven is kedvelt. Továbbutazás a Bécsi-erdő egyik legszebb szakaszán, a HELENENTAL-on, amely az osztrák és a magyar történelem során fontos eseményeknek volt a helyszíne. Következő megállónk a Bécsi-erdő egyik leglátogatottabb, legszebb és legnagyobb egyházi központja. HEILIGENKREUZ-ban található Ausztria legrégibb ciszter apátsága. Vacsora, szállás Sopronban.

3. nap: Sopron
SOPRON-t a „hűség városa”-ként is szokták említeni, műemlékek szempontjából rendkívül gazdag településünk. A gyalogos városnézés keretében felkeressük a leghíresebb látnivalókat: pl. az építészetileg igen egységes Főteret (Stornó-ház, Fabricius-ház, Kecske templom), a Széchenyi teret, a hangulatos utcákat és tereket. Délután szabadidő, készülődés a szilveszteri mulatságra. Szilveszteri gála vacsora, zenés műsor, tombola stb. Szállás Sopronban.

4. nap: Győr – Budapest (kb. 230 km)
A késői reggeli elfogyasztása után még egy kis pihenési lehetőség a szálloda wellness szigetének használatával. Délután gyalogos városnézés GYŐR-ben. A város Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, a belvárosra jellemző szűk utcák várják az idelátogató turistákat. A városnézés során érintjük a Széchenyi teret (a középkorban a város főtere, piaca és központja volt), a Káptalan-dombot (ide jelölte ki I. István király a várispáni székhelyet és püspökséget), a Székesegyházat (az első püspöki templom, mely 1030 körül épült), valamint a Karmelita templomot. (Az épületek látogatása az ünnepi nyitva tartás függvénye!) A kiadós séta után utazás Budapestre.


A részvételi díj tartalmazza:
- utazást autóbusszal
- szállást Sopron: Hotel Szieszta 2 ágyas, standard (zuh. / WC-s) szobáiban
- félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli és büfévacsora) és szilveszterkor műsoros gálavacsora (ital nélkül)
- a szálloda wellness részlegében a programleírásban felsorolt szolgáltatásokat
- belépőt a Lővér uszodába
- kirándulásokat a program szerint
- idegenvezetést
- az ún. „átmenő biztosítás” díját az 1-2. napokon

A részvételi díj nem tartalmazza:
- vacsorákhoz az italt
- belépőjegyek és a fülhallgató árát: kb. 20,- €
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást (1,5 %)
- idegenforgalmi adót: 1.350,- Ft (18 év felettieknek, fizetendő az irodánkban!)
- 25 – 29 fő indulása esetén az 6.000,- Ft-os felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok