A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Sun City - Viktória-vízesés - szafari

Dél-Afrikai Köztársaság, Körutazás Dél-Afrikában, Körutazás Dél-Afrikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időtartam:10 nap/7 éj
UtazásBudapestről menetrend szerinti járattal, átszállással
Ellátás: reggeli (a fak. Hwange szafari során teljes panzió)

1. nap: Elutazás a késő délutáni órákban Budapestről Johannesburgba..

2. nap: Érkezés Johannesburgba, transzfer Sun Citybe, a Sun City Hotelbe (3 éj reggelis ellátással).

3-4. nap:
Pihenés, egyéni szabadidő, vagy fakultatív szafari program a Pilanesberg Nemzeti Parkba, mely Dél-Afrika legnagyobb nemzeti parkjai közé tartozik. A park egy kialudt vulkán területén fekszik, és bőséges a vadállománya. Oroszlán, leopárd, elefánt, fekete és fehér rinocérosz, kafferbivaly mellett szafarink során találkozhatunk gepárddal, hiénával, a fenséges sable antiloppal, továbbá zebrákkal, vízilovakkal, krokodilokkal, impala csapatokkal.

5.nap: Reggeli után transzfer Johannesburga, továbbutazás a Victoria Falls-ba. Érkezés a Viktória-vízesés zimbabwe-i oldalára, ahol külföldi partnerünk képviselője várja utasainkat. Érkezés után transzfer a Victoria Falls Rainbow Hotelbe. Partnerünk képviselője segít a bejelentkezésnél. Szabadidő, fakultatív programok: szafari, rafting, helyi fafaragók meglátogatása, szafari elefánt háton, oroszlán sétáltatás. Ebéd és vacsora saját költségen. Szállás a Victoria Falls Rainbow Hotelben, reggelis ellátással

6. nap: Reggeli után kirándulás a Viktória-vízeséshez egyénileg. Útközben érdemes megtekinteni a „Nagy Fát”. Az ősi baobab fának mintegy 16 m átmérőjű a törzse. A Viktória-vízesés javasolt meglátogatása az esőerdőn keresztül: Livingstone kilátó pont, az „Ördögi”-vízesés, a fő vízesés, Szivárvány-vízesés, Veszély Zóna. A séta során kis szerencsével megpillanthatják az állatvilág NÉHÁNY képviselőjét is. Ebéd saját költségen.
 „Flight of Angels” – fakultatív repülés a Viktória-vízesés felett (12-15 perc), a repülős programok közül a legnépszerűbb. Lélegzetelállító élmény, mely közben nagyszerű kilátás nyílik a Viktória-vízesésre, a szorosokra és a Zambezi folyóra. A repülőút kiváló fényképezési lehetőséget nyújt különleges szemszögből.
Fakultatív Boma vacsora: A díjnyertes Boma Étterem részben szabad ég alatt fekszik az őshonos Gusu erdőben. Egyedülálló élményt biztosít hagyományos zimbabwei fogásaival (halételek, különböző vadételek, „potjiekos” – a vadászok raguja), szokásaival, valamint a Ndebele táncosok energetikus énekeivel és táncaival.
Szállás a Victoria Falls Rainbow Hotelben.

7. nap: Egyén szabadidő, vagy fakultatív kirándulás a Chobe Nemzeti Parkba: Korai reggeli után megkezdjük utunkat Botswana felé, a Chobe Nemzeti Parkba. Kb. 1 órás utazás után a Zambezi Nemzeti Parkon keresztül, gyors határátlépést követően folytatjuk utunkat. Útközben a Caprivi térség megtekintése. Ezen a helyen a Zambézi-folyó 4 ország határát formálja meg (Zimbabwe, Botswana, Namíbia, Zambia). A Chobe-folyó állatok és ritka madár fajok millióit vonzza a térségbe, emellett megfigyelhetjük a „Big Five”-nak nevezett öt nagyvadat (oroszlán, kafferbivaly, orrszarvú, elefánt, leopárd). A folyóban vízilovak és krokodilok hemzsegnek, melyek egyaránt megtekinthetők a szafari autókból és csónakokról is. Ebéd és vacsora saját költségen. Szállás a Victoria Falls Rainbow Hotelben

8. nap: Reggeli után szabadidő és szállás a Victoria Falls Rainbow Hotelben, vagy fakultatív egy napos kirándulás a Hwange Nemzeti Parkba, mely Zimbabwe legnagyobb nemzeti parkja 14.600 km2–nyi érintetlen vadonnal. A sokak által „Vad Csodaországnak” nevezett parkban 107 féle emlős és több mint 400 madárfaj talál otthonra. Ugyancsak nagy számban látható orrszarvú, antilop, zebra és zsiráf is. A parkban található a világ legnagyobb kafferbivaly és elefánt populációja. Ha szerencsénk van oroszlánt, leopárdot, kudut, gnút is megpillanthatunk. Vacsora és szállás a Hwange Safari Lodge -ban.

9. nap: Transzfer Victoria Falls repülőtérre, utazás Budapestre.

10. nap: Érkezés Budapestre.
Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Helikopteres túra a Viktória-Vízesés felett
60000
Boma vacsora ( transzferrel)
21600
Egész napos vadles a Chobe Nemzeti Parkban
60000
Egész napos vadlles a Hwange Nemzeti Parkban
65000

Az ár tartalmazza: 7 éjszaka szállást,reggelis ellátással, az összes transzfert, angol nyelvű idegenvezetőt.

Az árak nem tartalmazzák: a repülőjegyeket, fakultatív programokat, belépőjegyeket.

FAKULTATÍV PROGRAMOK:
Helikopteres túra a Viktória-Vízesés felett: 60.000,- Ft/fő
Boma vacsora ( transzferrel): 21.600,- Ft/fő
Egész napos vadles a Chobe Nemzeti Parkban: 60.000,- Ft/fő
Egész napos vadlles a Hwange Nemzeti Parkban: 65.000,- Ft/fő

Repülőjáratok menetrendje és költsége:

Budapest - Dubai - Fokváros
Fokváros - Dubai - Budapest
Repülőjegy+illeték: 218.000 Ft/fő-től

Budapest - Dubai - Johannesburg
Johannesburg - Dubai - Budapest
Repülőjegy+illeték: 201.000 Ft/fő-től

Tájékoztató árak, pontos árakért kérje ajánlatunkat