A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

Srí Lanka klasszikus körutazás + üdülés

Sri Lanka, Körutazás Sri Lankán , Körutazás Sri Lankán
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
Utazás: Budapesti indulással, menetrendszerinti járattal, átszállással

Szállás: a körút során 3 csillagos hotelekben (helyi besorolás), az üdülés alatt a választott szállodában

Ellátás: Reggeli. Félpanzió felár ellenében igényelhető. ( Kivéve Hotel J)

Időtartam:
9 nap/7 éj

Idegenvezetés:
Az angol nyelvű idegenvezető és a magyar nyelvű csoportkísérő Sri Lankán, a reptéren várják az utasokat. A magyar nyelvű csoportkísérő az üdülések során nem áll rendelkezésre, a repülőtéri transzfer angol nyelvű asszisztenciával történik.

1. nap: Utazás Budapestről este Colombo-ba egy átszállással.

2. nap:
Délután érkezés Sri Lankára, transzfer a tengerparti üdülővároskába, Negombo-ba, szállás elfoglalása. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás.

3. nap:
Reggeli után utazás Sigiriya-ba az út mentén érdekes tájkép tárul elénk,rizsföldek,kókuszligetek,ananászkertek,gumifa ültetvények,falvak váltják egymást. Útközben látogatás Pinnawela-ba, az elefántárvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák és munkára tanítják. Ha szerencsés időpontban érkezünk, akkor részesei lehetünk, amint az elefántok a Maya Oya folyóban fürdőznek.Továbbutazás és érkezés a szálláshelyre kora este.Szállás Sigiiya-ban vagy környékén.

4. nap: Reggel Sigiriya "oroszlán-sziklájának" meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetnek. Délután kirándulás Polonnaruwa romvárosba,mely a XI-XII. sz.-ban volt a szingaléz birodalom virágzó központja,majd a feledés homályába süllyedbe benőtte a dzsungel. Mára paloták, templomok,medencék,gigantikus kőszobrok jelentős részét feltárták, a hely a Világörökség részét képezi. Szállás SIgiriya-ban vagy környékén.

5. nap:
Reggeli után utazás Dambulla sziklakolostorához, mely szintén a Világörökség része, a szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei.Továbbutazás Matale-ba, egy fűszerkertbe, ahol kóstolóval egybekötött bemutató várja a vendégeket. Érkezés a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Városnézés és a FOg templom megtekintése, majd este zenés táncbemutató a híres Kandy táncosokkal. Szállás Kandy-ben.

6. nap:  Reggeli után látogatás és séta a gyönyörű Peradeniya Botanikus Kertben, majd kirándulás a tengerpartra. Szállás a választott tengerparti szállodában.

7-8. nap: Pihenés, strandolás a homokos tengerparton. A szállodák különböző fakultatív program lehetőségeket kínálnak: városnézés, katamarán hajókázás a tengeren,motorcsónakázás a lagúnában.

9. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Választható hotelek:

I. Hotel J***


II. Jetwing Sea Hotel**** - Negombo

Negombo üdülővároska egyik legújabb, helyi stílusban épült tengerparti szállodája a repülőtértől kb. 16 km-re található.

Szolgáltatások

Éttermek és bárok, üzlet, SPA központ, két medence, modern edzőterem, fallabda, tenisz, billiárd. A nyugágyak, napernyők és strandtörölköző térítésmentesen vehetők igénybe

Szobák
standard szobák: Bútorozott teraszuk/erkélyük a tengerre néz, bennük mennyezeti ventilátor, légkondicionáló, plazma TV, DVD lejátszó, internet-csatlakozó, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, széf, a fürdőszobában zuhanyzó.

Ellátás

Reggeli. Félpanziós vagy teljes panziós ellátás felár ellenében választható. A reggelinél svédasztal, ebédnél és vacsoránál büfé és menüválasztás váltakozik).


III. Jetwing Beach Hotel***** - Negombo

A repülőtértől 15 km-re, Negombo-ban található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton. Elegáns stílusban épült, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó wellness-szálloda. A városközpont háromkerekű taxival percek alatt megközelíthető.

Szolgáltatások
Elegáns, félig nyitott étterem, BBQ, bár, esti szórakoztató programok, élőzene, gazdag SPA részleg, ékszerüzlet, ajándékbolt, internet-szoba, két medence, gyermekmedence, nyugágyak, napernyők a parton és a kertben (térítésmentesen), strandtörölköző, edzőterem, tenisz, squash, billiárd, strandröplabda, hajókázás, motorcsónakázás.

Szobák
Elegáns berendezésűek, tágasak, mindegyik a tengerre néz, az erkélyen/teraszon kerti fabútorral. Felszereltségükhöz tartozik a légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, TV, zenecsatorna, telefon, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, fürdőköpeny és papucs, jól felszerelt fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal.

Ellátás

Reggeli. Félpanziós vagy teljes panziós ellátás felár ellenében választható. A reggelinél svédasztal, ebédnél és vacsoránál büfé és menüválasztás váltakozik).

Az árak tartalmazzák: A repülőjegyet illetékkel, budapesti indulással, menetrendszerinti járatokkal, a körutazást légkondicionált járművel (autóbusz létszámtól függően), a szállást kétágyas szobákban, a reggelis ellátást, helyi angol nyelvű idegenvezetőt és a magyar nyelvű csoportkísérőt, valamint a reptéri transzfereket.

Az árak nem tartalmazzák: vízumdíj 12.000 Ft/fő, belépőjegyek ára kb. 120USD/fő (a helyszínen fizetendő), útlemondási biztosítás 1,5%, választható baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás, borravaló, fényképezési és kamerázási engedély

 

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

A szállodaváltoztatás jogát (azonos kategórián belül) és az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az árak a legalacsonyabb turistaosztályú repülőjeggyel értendőek, magasabb osztály esetén az ár emelkedhet!

További indulási időpontokról és árakról kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok